Nemogućnost spajanja mobitela na WI-FI

poruka: 3
|
čitano: 6.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

moj problem je sljedeći, koristim H1 telekom mrežu, i router ZTE ZXV10 W300 Series. U kući smo na njega trenutno spojeni dva laptopa preko wirelessa, te jedan kompjuter preko ethernet kabla. Laptopi i računalo su normalno spojeni na internet.

Do prije dva tjedna smo brat i ja imali stare mobitele, on neki samsung a ja iphone, ti mobiteli su također se mogli normalno spojiti na WI FI.  Sad samo uzeli nove mobitele, on Samsung S4, a ja HTC desire 610. Sada je normalna situacija da se nemožemo spojiti na naš WI FI, odnosno da možemo nakon što preko 10 puta kliknemo na ''poveži'' na mobitelima.

Takav problem je bio i prije, naši stari mobiteli su uredno iz prve uvijek bili spojeni na Wi FI, a kad je neko od frendova došao kod nas, rijetko kad se mogao spojiti na mrežu. Isto tako, sada se zna desiti kad upalimo laptope da piše da je doslo do IP conflicta na mreži.

Da li je broj korisnika WI FI-a ograničen, te može li se ovaj problem rješiti? Ne kužim se previse u tehniku tu, osim otići na 192.168.1.1 i podesiti wifi mrežu. Isto tako neznam da li je moguće naše stare mobitele ''odjaviti'' ako oni zauzimaju mjesta na mreži, jer kada ih upalim, oni se i dalje bez greške mogu spojiti na mrežu...

hvala na sugestijama

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li itko može dati bilokakav savjet? Zvao sam H1 službu, oni su mi resetirali liniju, ali i dalje sve isto...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bi prvo maknio sve sa mreze(laptopi i racunalo), te maknio zastitu.

Te ako nema pomaka resetirao router na tvornicke postavke. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice