Jučer sam dobio od fantoma iz T-Coma novi modem i sad imam samo probleme.Inace skidam filmove preko rapidsharea,fileservea,hotfilea itd,kao free korisnik.Prije sam skidao normalno,skinem 1 fajl,prekinem vezu i tako redom.A sad nista od toga,nevezano jel rapid,hotfile ili fileserve,moram cekati vise od pola sata.Inace nisam bas neki strucnjak ok pc-a pa,ako mi neko moze dati savjet ili rjesiti ovaj problem.Hvalaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav, zamolio bi za odgovor
imam odnedavno navedeni modem, na preplati sam u t com s fiksnim telefonom i flat internetom, isteka mi je ugovor ali mi više jednostavno ne treba ta usluga.
na mobitelu Nokia E66 imam tarifu s flat internetom i sad me zanima slijedeće:
može li se taj thomson nekako spojiti na tu nokiu pa da preko lan i wlan mreže od thomsona dijelim taj flat internet od mobitela na postojeće već spojene uređaje,
( jedan PC, dva laptopa i naročito meni zanimljivo sat. prijemnik Dream box).
za sad koristim spajanje laptopa na internet preko nokie putem pc suite programa i to radi odlično, može li dream box na internet preko mobitela ili kroz laptop pa na mobitel
hvala
Pogledaj imaš li u mobitelu opciju "Mobile Access point", ako imaš, onda možeš mobitel pretvoriti u pristupnu točku, pa se sa drugim uređajima možeš spojiti na internet preko Nokie. A to da router spojiš na mobitel, ne znam baš.
pozdrav
u cijeloj priči mi je najbitnije sat. dreambox provuć na internet uz pomoć mobilnog interneta.
laptope uradno spajam ali ne znam kako router