Imam laptop i pc. I ako je npr. laptop na netu, onda se pc ne može spojiti i obrnuto. Imam MaxAdsl a router je nekakvi Kasda. Spajam se prek dial-up-a na broadband connection. Ugl. me zanima dal mogu 2 pc-a u isto vrijeme biti na tom routeru ili router ne valja. Laptop ima win 8 a pc win 7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KAsda i router mode u principu preko 90% slučajeva prouzrokuju pišanje krvi dok se natjeraju da rade stabilno... Može se, ali preporučam nabavku drugog routera; bilo preko operatera ili u privatnom aranžmanu.
Imam laptop i pc. I ako je npr. laptop na netu, onda se pc ne može spojiti i obrnuto. Imam MaxAdsl a router je nekakvi Kasda. Spajam se prek dial-up-a na broadband connection. Ugl. me zanima dal mogu 2 pc-a u isto vrijeme biti na tom routeru ili router ne valja. Laptop ima win 8 a pc win 7.
Siemens Gigaset SX763 WLAN - 120 kn
dakle nije moguće složiti 2 pc-a na taj router..jbg..
Kad se samo sjetim glavobolja s tim routerom. Stalno se brejka, pa disconnect, pa se web interface smrzne, itd...
Buraz ga je u naletu bijesa nogom zgazio. I neka je, jel smo kupili d-link nakon toga koji je bio svemirski brod u odnosu na kasdu.
Inače, može se podesiti kasda na router mode, ali nije vrijedno živaca.
pas mat*r..sad uopće ne radi...moram zvati t-com sutra..
traži ih da ti daju drugi ruter jer ti ovaj ne radi u routing modu...
Ovaj ne radi uopće kako treba, ja sam svoga doslovno bacio u vatru kad su mi ugradili novi SX763 kao nagradu za produženje ugovora. Smeće od routera, neznam koja budala u T-Comu se sjetila da bi bilo baš super da daju okolo Kasdu.
tj. radi ruter (da se uključiti) al se ni jedan komp nemože povezati na internet. dal moram platiti novi ruter ako ovaj radi ili će ga zamijeniti bez obzira dal radi ili ne? jer znam kad su frendu krepala već 2 t-comova rutera da su mu zamijenili i nije platio ni lipe...mislim, barem bi tak trebalo biti jer su mi oni dali ovo smeće
dat će ti besplatno, samo reci da imaš kasdu i da ne radi.