Kako složiti računala u LAN za igranje?

poruka: 3
|
čitano: 2.968
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako složiti računala u LAN za igranje?

Pozdrav,

Dakle htio bih organizirati nekakav mini LAN party kod mene doma ali neznam kako bih spojio sva računala da bi funkcioniralo.

Jel treba biti pristup internetu kakav?

Jel bi se moglo da uzmem router (siemens sx763) i imam doma 3 komada onih wierless usb-a.

Znači jedan komp spojim kablom sa router a na ostala 3 kompa upiknem taj usb i kako to onda podesit da funkcionira?

Koristio bih za igranje Counter Strike-a.

Hvala.

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako složiti računala u LAN za igranje?
luka_cro kaže...

Pozdrav,

Dakle htio bih organizirati nekakav mini LAN party kod mene doma ali neznam kako bih spojio sva računala da bi funkcioniralo.

Jel treba biti pristup internetu kakav?

Jel bi se moglo da uzmem router (siemens sx763) i imam doma 3 komada onih wierless usb-a.

Znači jedan komp spojim kablom sa router a na ostala 3 kompa upiknem taj usb i kako to onda podesit da funkcionira?

Koristio bih za igranje Counter Strike-a.

Hvala.

Najbolje bi bilo spojiti ih preko switcha. Svaki komp spojiš na switch sa Ethernet/Lan kabelom i to je to. Neznam dali je potrebno da su svi u istoj workgroup. Uglavnom nije problem otići na properties od my computer i pod computer name imaš 'rename this computer or join a domain' i ideš change i pod workgroup staviš svima isto ime. Ovo što si ti naveo neznam dali radi. Moguće ali neznam kako.

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
15 godina
neaktivan
RE: Kako složiti računala u LAN za igranje?

Evo imaštu  tutorijal kako dobiti internet na sva 4 lan porta, i time automatski možeš 4 kompa spojiti na isti router(sx763) i igrati igre u lanu. Imam isti router i napravio sam to što piše u tutorijalu i igrali smo u lanu na 4 kompa far cry 2 cod 4 i sniper ghost warrior. Tako da netrebaš kupovati switch, osim ako misliš spajat više od 4 kompa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice