Internet preko edu.hr

poruka: 4
|
čitano: 1.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet preko edu.hr

Vecer!!
uzeo sam kod iskona neki carnet paket flat interneta, lik dosao jucer sve to slozio, dobio sam router i sve super.

znaci spojim se preko laptopa, upisam lozinku od wifi-ja i jos moram ici pod postavke interneta upisati svoj carnet korisnicko ime i lozinku jer drugacije ne mogu pristupiti internetu.

Sve je to ok, ali problem je kada se hocu recimo spojiti mobitelom na taj wifi(wpa2) ja ulovim wifi, upisem pass, ali nigdje ne mogu onda upisati carnet user i pass.

rijec je o androidu.

OPCIJA 1 

ima li mozda koja aplikacija za android da se spojim na wifi i u opcijama mi ponudi da upisem user i pass??

OPCIJA 2
ILI mogu li ja ici u postavke routera i tamo automatski napisati svoje user name i pass i onda svaki put kad se spojim na wifi onda ce se spojiti preko mojeg carnet racuna.

i onda ostali studenti ce uvijek ici preko mojeg jer ce biti u routeru upisao moje ime i pass, ali se raditi wifi na mobitelu.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:43 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet preko edu.hr

Samo skini sa marketa aplikaciju pppoe i tamo upisi carnet podatke.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Internet preko edu.hr
softicmarlon kaže...

Samo skini sa marketa aplikaciju pppoe i tamo upisi carnet podatke.

imas neki link, probao sam nesto kinesko, ali nije radilo.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Internet preko edu.hr

Ovaj ja koristim. 

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice