Hello to you everybody!
I am a frequent visitor to Croatia since 20 years back. I hope someone can help me with my HR-VIP 3G internet problem :)
I am sure this thread has already been discussed, but I'm not that confident with my Croatian to have a discussions about technical problems and solutions yet :)
I bought a HR VIP 3G modem (Huawei E173) that I want to connect to a wifi-router. The wifi-router I have is a Dovado 4GR.
Since the HR VIP modem requires a program to open when connected to a computer my question is if it works with this wifi-router?
If not, what do i need to buy so that I can get a wifi-signal to use all over the house?
Should I get another 3G modem and just insert the SIM card?
Any thoughts? Suggestions?
Thank you kindly!
Robert
-----------
Google translate (if that helps you):
Pozdrav svima vama!
Ja sam čest posjetitelj u Hrvatskoj od 20 godina. Nadam se netko može pomoć mene sa mojim HR-VIP 3G internet problema :)
Siguran sam da ovu temu već raspravljalo, ali nisam uvjeren da je s mojim hrvatskim bi imati razgovore o tehničkim problemima i rješenjima još :)
Kupio sam HR VIP 3G modema (Huawei E173) da želim spojiti na wifi-router.Wifi-router imam je Dovado 4GR.
Budući da je modem HR VIP zahtijeva program za otvaranje kada je spojen na računalo moje pitanje je, ako se to radi s ovim wifi-router?
Ako ne, što trebam kupiti, tako da ja mogu dobiti wifi-signal za korištenje u cijeloj kući?
Trebam li dobiti još jednu 3G modema i samo umetnite SIM karticu?
Bilo koja misli? Prijedlozi?
Hvala vam!
/Robert