Gubim konekciju na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 10.305
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav drugovi :)
Imam problem sa laptopom sto se tice konekcije...naime prije 2 sedmice mi je pao sistem pa sam odnio u obliznji servis da to srede jer nisam htio cackati..i oni kada su mi vratili laptop od tada stalno gubim konekciju sa internetom, nekada se desi po 5 puta da se laptop diskonektuje sam od sebe i dole gdje mi pokazuje signal stoji neki zuti uzvicnik i ja onda moram retartovati laptop ili staviti ga na sleep pa ga ponovo upaliti, prije servisa mi se to nije desavalo i da li zna iko u cemu je problem i kako da rijesim taj problem ? mozda je nesto zeznuo kada je dizao sistem ili nesto oko drivera tako sam kontao posto me stlano izbacuje i vec me opasno nervira svakih pola sata moram da restartujem laptop...Tako da molim vas pomazite :(
Ps. imam laptop Packard bell TJ72 

Unaprijed hvala :)  

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gubim konekciju na laptopu
misko13 kaže...

Pozdrav drugovi :)
Imam problem sa laptopom sto se tice konekcije...naime prije 2 sedmice mi je pao sistem pa sam odnio u obliznji servis da to srede jer nisam htio cackati..i oni kada su mi vratili laptop od tada stalno gubim konekciju sa internetom, nekada se desi po 5 puta da se laptop diskonektuje sam od sebe i dole gdje mi pokazuje signal stoji neki zuti uzvicnik i ja onda moram retartovati laptop ili staviti ga na sleep pa ga ponovo upaliti, prije servisa mi se to nije desavalo i da li zna iko u cemu je problem i kako da rijesim taj problem ? mozda je nesto zeznuo kada je dizao sistem ili nesto oko drivera tako sam kontao posto me stlano izbacuje i vec me opasno nervira svakih pola sata moram da restartujem laptop...Tako da molim vas pomazite :(
Ps. imam laptop Packard bell TJ72 

Unaprijed hvala :)  

Može lako biti da je do drivera, provjeri to pa javi da li radi. 

12 godina
neaktivan

Pokusao sam neke drivere ali isto se desava...jedino mi ostaje da pokusam da zamjenim wireless karticu ? ne vidim nikakvo drugo rjesenje... ;/

14 godina
misko13 kaže...

Pokusao sam neke drivere ali isto se desava...jedino mi ostaje da pokusam da zamjenim wireless karticu ? ne vidim nikakvo drugo rjesenje... ;/

Znači bežično se spajaš? Spoji laptop kabelom u router pa onda probaj. Ako ne radi, ponovno instaliraj Windows. E, ako ni tad ne radi, onda zamijeni wireless karticu.

15 godina
Najlakse bi ti bilo kada bi mogao od nekoga posuditi drugu wireless karticu. Ako bi ti i na toj drugoj kartici veza prekidala, bio bi siguran kako je problem do sustava. U suprotnom bi znao da je glavni krivac tvoja wireless kartica ili njezini driveri.
15 godina
neaktivan

Otvori postavke od kartice i pronađi to kao na mojoj slici i naravno otkvači onu kvakicu da ti šalje laptop na sleep. Meni se dešavalo kad sam kupio prije par dana novi Acer Aspire ! 

Tako da probaj s tim jer kod mene je sve sredilo problem. 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ga ljudi ipak sam uspio :)
Sinoc sam kao vampir trazio neke drivere i instaliram neke novije umjesto onih starih sto sam imao i radi savrseno i vise ne gubi konekciju niti sta, tako znaci DRIVERI su problem ko god ima takav problem neka samo pokusa naci druge drivere i problem ce biti rijesen ( nadam se) kod mene je barem tako :) ! ps. hvala svima na pomoci  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice