Grom, zamjena rutera

poruka: 8
|
čitano: 3.388
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grom, zamjena rutera
ovako... jucer opalio grom i spalio mi ruter. mogu se spojit ma ruter al ne na internet.
No nasao sam drugi isti takav t-comov ruter i pokusao zamijenit.
ukljucio sam ga i spojio na ruter sa laptopom sa mreznim kabelom i usao u njegove postavke. I prvo sto sam odlucio promijenit je bilo Domain name u postavkama Local network. I kao na skurenom modemu upisao sam dummy.ports.siemens.net umjesto nekog drugog imena.
Pocelo je odbrojavat i ruter se resetirao i od tada se vise nemrem spojit na ruter sa mreznim kabelom niti uci u njegove postavke.
molim pomoc!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grom, zamjena rutera

Pomoglo bi da si naveo i model routera. Resetiraj ga na tvornicke postavke pa javi rezultate.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
15 godina
Grom, zamjena rutera

svaki router koji daje t-com (barem svi koje sam ja vidio) imaju na sebi tipku RESET koja se može pritisnuti čačkalicom ili sl.

U uputama od routera vidi kako se resetira (većinom se to radi tako što se pritisne RESET tipka par sekundi.)

Nakon restarta, router se vraća na početne postavke i onda bi ponovno trebao moći pristupiti njegovim postavkama.

Kako bi taj router osposobio za rad, moraš promijeniti SAMO USERNAME i LOZINKU za pristup t-comu, ostale postavke ne mijenjaj.

Eventualno možeš promjeniti postavke za LAN i WLAN, ostalo ne diraj ništa što ne znaš čemu služi!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 19:05 (sisko93).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grom, zamjena rutera

lupio grom ,spržio ruter(siemens sx763 Maxdsl),mrežne kartice, TV, cijelom susjedstvu..došo mladac iz T-coma, uvalio Tompsona, provjerio dal radi i zbriso drugima. Ok je to, al mi je nekako izmijenio user name i password na službi za korisnike bez da mi ostavi nove postavke..sad nema maila,nema user službe, na gmail mi ne odgovaraju na upite..šta napravit? Prebolio sam TV, 2 mrežne, stari lijepi,glomazni ruter(radio je ko lud), al ovo šta me zafrkavaju, to ne mogu.

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
micho0305 kaže...

šta napravit?

0800 9000

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Grom, zamjena rutera

ovaj Thomson ST780 Speed touch ne valja NIŠTA. Imal neki jailbrake za njega? Taj ruter more izmislit samo T-com

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Grom, zamjena rutera

e sad..da ne otvaram temu T-com podrška nulabodova, zovem već drugi dan 0800 9000,prođem proceduru i danas sam brojio: trn nema slobodnih agenata blablabla- 40 puta. nazovem za 5 min i opet ih pustim 40 puta. nazovem za sat i opet isto(slovima četrdeset puta trenutno nema slobodnih agenata blablabla). Jučer nisam brojao njihove monologe al bilo je 5 poziva s moje strane.

nek je offTopic al sam stvarno popiz..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice