Gigaset SX763WLAN dsl problem sa povezivanjem

poruka: 10
|
čitano: 1.962
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte, resetiro sam dotični ruter i sve se vratilo na tvorničke postavke i sad se nemogu connectat na net. Ulazio sam i u njegove postavke(192.168.1.1) i tamo probao naštimat internet, ali ne ide. Može li mi tko reci kako da naštimat internet (LAN)? Hitno je, bez neta sam.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gigaset SX763WLAN dsl problem sa povezivanjem
tonyx1209 kaže...

Ljudi pomagajte, resetiro sam dotični ruter i sve se vratilo na tvorničke postavke i sad se nemogu connectat na net. Ulazio sam i u njegove postavke(192.168.1.1) i tamo probao naštimat internet, ali ne ide. Može li mi tko reci kako da naštimat internet (LAN)? Hitno je, bez neta sam.

Kako ne ide?

jesi upisao svoj username i password?

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
16 godina
neaktivan

Jesam, ali mi uopće nije upaljena ona lampica "Online". I da da ostavim protocol PPoE ili PPoA ili nešto treće?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

uđi u router 192.168.1.1 Username: user(ako nisi mjenjo) ,klikni ok,onda basic setup(prati sto piše ukucaj username i password od interneta itd)i trebalo bi radit

ivek
16 godina
neaktivan

Pokušavao sam i to i opet neće, al budem akd dođem kući, trenutno sam kod frenda.

15 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

I da da ostavim protocol PPoE ili PPoA ili nešto treće?

Stavi taj.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
neaktivan

Ako imas onu knjizicu koju dobies uz router ,u njoj ti piše step by step

ivek
15 godina
neaktivan

Imam taj router i već duže vrijeme nisam imao taj problem. Zovi T-com možda nisi platio internet. Tako ja jednom nisam dobio račun, a stigla mi je opomena i kako plaćam internet internet bankarstvom upisao sam cijenu sa prethodnog računa(zapravo je bio manji nego što sam trebao platit jer sam prešao 10GB čini mi se da je onda bilo) i bio dva dana bez NET-a. Sad ne znam što sam htio reć al nema veze ti ih zovi.

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prvo pogledaj da li svijetli lampica od ADSL-a koja pokazuje da je modem spojen na mrežu i sinkroniziran a onda nastavi sa ostalim. Moja preporuka je da nazoveš SZK, oni će te provesti korak po korak, to je najbrže i najjednostavnije. Koliko je meni poznato taj modem bi sam trebao povući korisničke postavke, ali ponavljam, SZK, najbrže...

16 godina
neaktivan

E sredio sam hvala svima, problem je bio u korisničkom imenu passwordu.

Bitno je da sam sredio :D.

Može lock!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice