Ljudi pomagajte, resetiro sam dotični ruter i sve se vratilo na tvorničke postavke i sad se nemogu connectat na net. Ulazio sam i u njegove postavke(192.168.1.1) i tamo probao naštimat internet, ali ne ide. Može li mi tko reci kako da naštimat internet (LAN)? Hitno je, bez neta sam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pomagajte, resetiro sam dotični ruter i sve se vratilo na tvorničke postavke i sad se nemogu connectat na net. Ulazio sam i u njegove postavke(192.168.1.1) i tamo probao naštimat internet, ali ne ide. Može li mi tko reci kako da naštimat internet (LAN)? Hitno je, bez neta sam.
Kako ne ide?
jesi upisao svoj username i password?
Jesam, ali mi uopće nije upaljena ona lampica "Online". I da da ostavim protocol PPoE ili PPoA ili nešto treće?
uđi u router 192.168.1.1 Username: user(ako nisi mjenjo) ,klikni ok,onda basic setup(prati sto piše ukucaj username i password od interneta itd)i trebalo bi radit
Pokušavao sam i to i opet neće, al budem akd dođem kući, trenutno sam kod frenda.
I da da ostavim protocol PPoE ili PPoA ili nešto treće?
Stavi taj.
Ako imas onu knjizicu koju dobies uz router ,u njoj ti piše step by step
Imam taj router i već duže vrijeme nisam imao taj problem. Zovi T-com možda nisi platio internet. Tako ja jednom nisam dobio račun, a stigla mi je opomena i kako plaćam internet internet bankarstvom upisao sam cijenu sa prethodnog računa(zapravo je bio manji nego što sam trebao platit jer sam prešao 10GB čini mi se da je onda bilo) i bio dva dana bez NET-a. Sad ne znam što sam htio reć al nema veze ti ih zovi.
Prvo pogledaj da li svijetli lampica od ADSL-a koja pokazuje da je modem spojen na mrežu i sinkroniziran a onda nastavi sa ostalim. Moja preporuka je da nazoveš SZK, oni će te provesti korak po korak, to je najbrže i najjednostavnije. Koliko je meni poznato taj modem bi sam trebao povući korisničke postavke, ali ponavljam, SZK, najbrže...
E sredio sam hvala svima, problem je bio u korisničkom imenu passwordu.
Bitno je da sam sredio :D.
Može lock!