Dobar dan, imam Thomson TG782i ruter i u T-Comovoj sam mrezi. Od sinoc oko 9, 10 sati imam problema s internetom. Broadband lampica svijetli no Internet i Phone lampice su ugasene. Usla sam u konfigurator modema i tamo se pokusala spojiti na internet, no Internet lampica svijetli crveno dok se pokusavam spojiti, i na kraju sve rezultira da se lampica ponovo ugasi a konfigurator mi daje gresku u nazivu teme. Probala sam paljenje i gasenje rutera, takodjer i na oba nacina se spojiti, i zicno i bezicno ali bez uspjeha.
Jutros sam potpuno resetirala ruter no tada je i wireless lampica prestala svijetliti (dok se ruter konfigurirao, prvo je zabljesnila zelenom, potom nakratko crvenom pa zatim narancastom i na kraju se ugasila) te se sad ne mogu ni bezicno spojiti.
Jel imao tko ovakav problem i jel ga rijesio? Ili da jednostavno nabavim novi ruter (ovaj je jedno godinu i pol star)?
EDIT: Takodjer je jucer popodne ovdje bilo nevrijeme i grmljavina, nisam bas sigurna da je to uzrok s obzirom da je interneta nestalo tek navecer. Usto ovaj ruter je vec jednom prestao raditi zbog grmljavine koja je udarila poprilicno blizu moje kuce.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 10:14 (somewhereovertherainbow).