Moram bit opširniji: WiFi adapter CANYON 150N mi je iz čista mira crko (definitivno) i sad da se povežem na Net prikopčao sam upokojeni Siemens 108 s pripadajućim sofrware (ispravan 100%) lampice žmigaju, konfiguracija je napravljena, pronađe par rutera oko moje kuće, al na moj neće da se poveže(Thompson ST780). Nit me stigne pitat za password,a već se "pogasi". Probao sam bez Siemens softwera, goli driver, isti slučaj, pronađe rutere al nakon "connect" drobi dvadesetak sekundi i vrati na početni prozor. U Internet options sam postavljao DNS na T-com , automatic, nema šte nisam probao(firewall off), toliko sam podivljao da sam prebrisao hard s Killdisck,nanovo instalirao XP...isto. To se počelo događat nako što je Canyon samo prestao radit, ruter inače radi OK,2xLAN,mobiteli,lap od žene(Atheros adapter). Taj Siemens adapter je uvijek radio bezprijekorno,gdje sad griješim u instalaciji??
Imam od Vip-a vodafone mobile connect K3265 HSDPA USB stick koji radi ok, al naravno, nije na mom ruteru. Postoji li mogućnost da ga upogonim na moj ruter, da ga koristim kao goli adapter bez onih đinđa od Vipa? Da li ga se formatirat, da radi samo kao WiFI adapter?
Laptop je IBM 50E, nije za Win7, čisto za XP.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
no help from my frends?
evo, kad instaliram Vistu,WiFi odmah radi bez ikakve instalacije drivera, na ovom računalu(Win7) adapter se odmah spoji takođe bez install drivera ( naravno uz pssword).
IBM se vuče kao gladna godina na Visti (sve postavke zero), al WiFi radi. Ne shvaćam, zašto neće na XP, a do jučer je..napominjem, kad radim new install zbrišem sve s KillDisck,pretpostavljam da nema tragova bivše instalacije OS, jelte.
koja je razlika između WSP-WAP i WSP2-WAP,jer izgleda da je tu neka kvaka, ima li koja fora za wsp2/wsp u winXP?
To je oblik zaštite Wi-Fi mreže, ali ja ti preporučujem WPA2, jer je on najsigurniji.