Zvuk kad pokrenem windows exp index

poruka: 12
|
čitano: 4.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molio bih pomoć,

kad pokrenem windows exp index, čuje se onaj zvuk matične, sličan ko onaj kad RAM-ovi zezaju...

zapišti ko onog prvog testa za grafu, Direct 3D 9 aero...svaki puta, malo nakon početka..

takav zvk mi se nedugo i javio u nekoj igri, al se fkt više ne sjećam u kojoj...

googlao sam, ali neznam kako opisati taj zvuk da nađem rješenje...

hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 8:19 (karlek10).

0 0 hvala 0
17 godina

ako pišti kod testa grafičke moguće je da je u njoj problem... trebalo bi je testirati s nekim programom... jel pišti kod igranja zahtjevnijeg?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 8:21 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prošal cijeli BF3 ništa, igram sad Dirt 3 niš...mislim da mi prije nekih 2 tjedna u Skyrimu..

neki dan mi kad sam Dirt 3 pokretal bacilo sive okomite crte po monitoru, zvuk je radil u pozadini, al sma moral reset, nije alt+f4 ili ctrl+al+del primalo....

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Zvuk kad pokrenem windows exp index
karlek10 kaže...

prošal cijeli BF3 ništa, igram sad Dirt 3 niš...mislim da mi prije nekih 2 tjedna u Skyrimu..

neki dan mi kad sam Dirt 3 pokretal bacilo sive okomite crte po monitoru, zvuk je radil u pozadini, al sma moral reset, nije alt+f4 ili ctrl+al+del primalo....

grafička ne radi kako treba

provjeriti temperaturu, ali vjerojatno se radi o kvaru

15 godina
neaktivan

normalna temp, do 60-63...ven ide do nekih 55%, tak mi barem kaže...e da, i od neki dan nejde više na 800/1300 nego najviše do stock 700/1150...

17 godina

moguće da memorija odlazi pogledaj kako se ponaša pod furmarkom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolko to treba vrtiti?

lupal onaj burn-in na 1680, 3 min, došlo na 68 stupnjeva i niš... treba to duže ili?

0 0 hvala 0
17 godina
karlek10 kaže...

kolko to treba vrtiti?

lupal onaj burn-in na 1680, 3 min, došlo na 68 stupnjeva i niš... treba to duže ili?

probaj još jednom 5min, ako postoji problem trebalo bi se pokazati

kakva je situacija s driverima?

15 godina
neaktivan

sad odvrtil onaj burn-in test, 5:20 min, temp bil a 69 stupnjeva i nije niš pištalo...

probal bi kod frenda, al jedini koji je bliže i kuži se ima nvidiu, a glupo mi čovjeka zezat da briše pa panovo slaže drivere...

zbog onog sivog ekrana mi iz hgspota odg na upit, da mogu o njihovom trošku poslati i ako utvrde kvar, da mi zamijene, sad dali mogu ovo pištanje navesti kao kvar neznam..i pitanje dali će kod njih isto tak biti...

drivere neki dan stavil 11.12...stare pobrisal sa sweeperom i nove nasnimal..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 12:23 (karlek10).

0 0 hvala 0
17 godina
karlek10 kaže...

sad odvrtil onaj burn-in test, 5:20 min, temp bil a 69 stupnjeva i nije niš pištalo...

probal bi kod frenda, al jedini koji je bliže i kuži se ima nvidiu, a glupo mi čovjeka zezat da briše pa panovo slaže drivere...

zbog onog sivog ekrana mi iz hgspota odg na upit, da mogu o njihovom trošku poslati i ako utvrde kvar, da mi zamijene, sad dali mogu ovo pištanje navesti kao kvar neznam..i pitanje dali će kod njih isto tak biti...

drivere neki dan stavil 11.12...stare pobrisal sa sweeperom i nove nasnimal..

najbolje bi bilo da se negdje utvrdi taj kvar, teško je govoriti napamet

15 godina
neaktivan

a znam..al glupo mi zahtjevat da šalju oversea pa da onda kod njih sve ok bude..jer obično je tak...

ići ću u prvom mj do ZG pa ću odnijeti onda...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvuk

Ekipa može pomoć neznalici.. Kako da postavim zvuk škljocanja prilikom klikanja mišem..?

tome
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice