Zujanje kod slusanja glazbe

poruka: 10
|
čitano: 2.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa problem je ovakav:
-Imam komp star nesto manje od godinu dana,prikopcao sam komp na liniju a linija je povezana na zvucnike.Ponekad kad slusam glazbu cijem šuštanje kao na televiziji ili radiju kad su smetnje.Neznam jeli problem do zvucnika ili do kompa al znam da me sad to vec stvarno pocinje zivcirat.Inace evo kolko je "jak" komp:
-procesor-AMD 3.oo GHZ
-32 bitni operacijski sustav
-4 GB rama
-500gb Hard disk
-graficka ATI Radeon HD 5600 Series(ma da sam 100% siguran da nije do nje al eto..)

Bilo kakvi savjeti bi pomogli.Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj si jack na zvučnicima da nije možda iskrivljen. Ako mislimo na istu stvar, zna se dogodit kada jack dodiruje neku drugu metalnu komponentu.

Posudi također druge zvučnike pa probaj javlja li se problem. Ako da, ili reinstalacija audio drivera/snimanje drugih, ili provjeriti matičnu da nije možda problem u konekciji

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije iskrivljen probao sam na 3 slusalicama i radi uredu..kako se reinstaliraju driveri?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imenuj mi matičnu i reći ću ti koji driveri joj trebaju

Jesi provjerio sa drugim zvučnicima?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 18:04 (Immartu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Provjeri si liniju,probaj druge zvučnike pripojiti,mom burazu se znalo događati šumovi tokom slušanja glazbe i kad je samo pojačano,to mu je do lošeg pojačala u liniji.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zujanje kod slusanja glazbe
Immartu kaže...

Imenuj mi matičnu i reći ću ti koji driveri joj trebaju

Jesi provjerio sa drugim zvučnicima?

gdje to mogu vidit?

14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Provjeri si liniju,probaj druge zvučnike pripojiti,mom burazu se znalo događati šumovi tokom slušanja glazbe i kad je samo pojačano,to mu je do lošeg pojačala u liniji.

ma ja sam 70% siguran da je do zvucnika tj. linije jer je dosta stara i nes se na njoj shebalo

14 godina
Peroman kaže...
kruskar kaže...

ma ja sam 70% siguran da je do zvucnika tj. linije jer je dosta stara i nes se na njoj shebalo

E onda drugu liniju ili aktivne zvučnike spoji pa probaj ako nešumi onda mjenjaj ozvučenje i gotovo.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

prvo provjeri na zvučnicima da smo sigurni da nije do njih. ako jest, manje gnjavaže :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

budem svakako,pa vam javim...hvala unaprijed {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice