Stvar je ovakva, imam fortron 350W napajanje koje me dosta dobro sluzi vec jako dugo.
I sad bih htio svoju staru grafu zamjenit za hd 5770, ali posto je njena potrosnja oko 110 W mislim da ovo napajanje to nece mozi drzati.
Ali imam jos jedno fortron 250W napajanje koje ne koristim.
Ono sto me zanima je da li mogu ovo fortron 250W spojiti kao dodatno vanjsko napajanje samo za grafu.
Znaci da nema nikakve veze sa maticnom nego da ga sa 2x4-pin molex na 6-pin kablom kombiniram sa fortron 350W koje je u racunalu da bi dobio potrebno napajanje za grafu.
I jos me zanima da li je ta grafa previse za taj procesor, pogotovo kad se uzme u obzir da je underclockan na 2.7 i 1.225v da se manje grije. Nisam primjetio nikakve razlike u performansama (sto se tice igara) ali nisam 100% siguran da ce to sve skupa radit kao treba.
I nemojte mi molim vas samo reci da to i to napajanje kosta novo/polovno toliko i toliko i da mi je to bolje, nema se. Imao sam sahranu nedavno za platit i 2 dobra kompa su otisla samo na to u jednom danu.
Dakle ovo mi je trenutno jedina opcija, jel izvedivo, koje probleme mogu ocekivati.
Hvala.