Ovako, kupio sam novi computer sa 2gb-ram-a dual core procesorom 3.1 amd, i imam oko 500 gb diska i graficka nvidia gts250, i sad imam jedno kratko pitanje. Dao sam za computer oko 3100 kuna u linksu, i sad me muci sto mi igrice poput skyrima i divinity, i ove novije stvari "brejkaju" to jest zapinju. Na High detaljima. Pa me zanima u čemu je štos dali je do graficke, rama ili čeg već ? Imam windows 7 32-bit. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za početak napiši točno koje su komponente
otprilike se mogu pročitati koje su komponente i moje je skromno mišljenje da skyrim, možete igrati na medium.. fali rama, a i grafička nije bajna..
Probaj smanjit video postavke u igrama pa vidi dal ti i onda zapinje !
što je novi, na nažalost ne znači da je dobar za igranje. za te pare si mogao puuno bolje proći.
Upravo to,uzeo si je konfu koju sad da prodaješ nemoš prodat za više od 1500kn,Links je preskup--uh da je meni 3100 kupio kupio bi AmdA4 s integrušom i mislim da bi puno bolje prošao,čak i dosta jeftinije...
Danas bez quad core proca, 4gb ram-a i neke Prosječne kartice s DDR5/256 bit ili kartice s brzom DDR5 mem s 128 bit sabirnicom nemozes igrat igrice bez štekanja..eventualno na nižim rezama i low/med ..a taj komp je čista pljačka ..mogao si puno jači komp nabavit za te novce
Hvala na savjetima, da stavio sam na medium radi savrseno. Ovaj da pre skupi su, mozete li mi reći gdje da nadjem jeftinije komponente nego u linksu imam u planu uzeti novu graficku i jos rama? Linksi mi bas nisu nešto uvjerljivi sa cijenama. Da mogao bih sad uzeti za 3100 kuna bolje, ali ja sam ovaj computer uzeo jos do prije 1 godine. Sad bi slozio zvijer normalno. Tehnologija napreduje izlaze nove stvari s tim padaju cijene za stare stvari logično :P Ali hvala.
Hvala na savjetima, da stavio sam na medium radi savrseno. Ovaj da pre skupi su, mozete li mi reći gdje da nadjem jeftinije komponente nego u linksu imam u planu uzeti novu graficku i jos rama? Linksi mi bas nisu nešto uvjerljivi sa cijenama. Da mogao bih sad uzeti za 3100 kuna bolje, ali ja sam ovaj computer uzeo jos do prije 1 godine. Sad bi slozio zvijer normalno. Tehnologija napreduje izlaze nove stvari s tim padaju cijene za stare stvari logično :P Ali hvala.
s koliko novaca raspolazes? i napisi TOCNE komponente. trebamo znati da li je npr. RAM DDR3 ili DDR2(pretpostavljam ono prvo)
Prijatelju kad kupuješ hardver, odnosno kad slažeš konfu,ako sam ne znaš ili ne pratiš razvoj komponenata ,tražiš nekog ko' je u toku-ili evo na bugovom forumu ima dosta ljudi koji su stručni (al ima i trollova brate)....
Najbolje ti je lupit naziv komponente u nabava.net i fino odeš di je cjena prihvatljiva i trgovina nije tipa "Jeftino dam samo da prodam komerc"