Zanimljiv problem

poruka: 5
|
čitano: 946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zanimljiv problem

ovako....htio sam se rijesiti harda od 40giga koji mi je na ide kablu master a dvd mi je slave...tj.imam jos 2 hard diska koji su spojena na sata(160giga) i sata 2(320g)

kada izvadim hard,ne zeli mi vise uci u windowse pise PLEASE INSERT THE SYSTEM BOOT tako nesto

windowsi su mi snimljeni na sata 1(160giga),taj disk 40giga mi nije ucitan na windowsima tj prazan je...............

u biosu stavim boot from hdd i opet nece................

operativni sustav win 7

@pughhh@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zanimljiv problem
MasterZulu kaže...

ovako....htio sam se rijesiti harda od 40giga koji mi je na ide kablu master a dvd mi je slave...tj.imam jos 2 hard diska koji su spojena na sata(160giga) i sata 2(320g)

kada izvadim hard,ne zeli mi vise uci u windowse pise PLEASE INSERT THE SYSTEM BOOT tako nesto

windowsi su mi snimljeni na sata 1(160giga),taj disk 40giga mi nije ucitan na windowsima tj prazan je...............

operativni sustav win 7

moras u biosu stavit na primar hard na kojem ti je windows kuzis...probaj

17 godina
neaktivan
Odes u BIOS----Advance BIOS Futures----Hard Disk Boot Priority---stavis 160Gb HDD na prvo mjesto pomocu kursorskih strelica na tipkovnici i TO je TO!
Imamo Hrvatsku...u Banani...
17 godina
neaktivan
MasterZulu kaže...

operativni sustav win 7

Nažalost, hardverski je stvar postavljena tako da je IDE uvijek glavni, ako postoji. A bio je prilikom instalacije W7 u kompu. A na njemu je zapisan boot slijed ili tako nešto. Ako ga sad vratiš u komp opet ćeš moć u windowse.

Nema lijeka nego reparirati instalaciju.

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
16 godina
neaktivan

da imo sam prije wistu ultimate na 40giga...pa sam izbriso sve i snimio win 7 na 160 giga,da stim da mi je taj od 40 giga osto u kompu pa je valjda boot snimio na ide master tj.40giga...koja sam ja budala................sta ga nisam izvadio omah  hvala na pomoci

al cudno mi je kako sad kad je spojen taj od 40giga ne ucita mi ga u windowsima,a ucita ga ubiosu........

@pughhh@
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 13:39 (MasterZulu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice