Zamrznut ekran i sve zablokirano

poruka: 11
|
čitano: 8.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,evo ovako nakon nekih 10-15 minuta nakon sto upalim komp on jednostavno zablokira i bilo sta sto je otvoreno pise "not responding"(nemogu nista osim restarta dole na kucistu).-Ati adeon 4850, 4GBR,win 7 ultimate64x.

-recimo ovo pisem u onom SAFE MODU gdje je ukljucen i net i ovdje se to ne desava.

Ako netko zna sta bi moglo biti?

Thx!

0 0 hvala 0
17 godina

Format C.

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Zamrznut ekran i sve zablokirano
Obavezan format diska c ali u slow ne na high,najbolje ti ga formatirati sa windowsima xp,ili hiren boot cd. Imas korisnih stvari na njemu! Pa ga skines na netu.
17 godina
neaktivan

možda je neki gadan virus
probaj ovo skinut i pokrenut u safe modu,prihvati sve osim isprobavanja plaćene verzije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

probaj ovo skinut i pokrenut u safe modu,prihvati sve osim isprobavanja plaćene verzije

Cak se cini i malo sporiji komp nego inace(meni se cini da je tu neki proces koji nebi trebao biti)

Stavit cu sada ovo da skenira pa kada se vratim oko podneva vidjet cu sta je bilo pa cu postat {#}

14 godina
neaktivan

Mozda ti se komp pregrijava daj provjeri temperatur za svaki slucaj ako nisu temperature onda moras napraviti clean install i provjeri tamo pod device manager dal imas koje upozorenje jer se meni znala prije slika smrznuti dok sam imao stare driver na starom kompu.

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam sličan problem. Ponekad dođe period kad komp ne može raditi 10 min a da se ne smrzne. Zablokira sve, miš, slika, zvuk i moraš ga resetirati. Nekad radi normalno i po par sati, a nekad ga uhvati i velim, nemože radit ni 10 min a da ne zablokira. Stavio sam nanovo win 7 i opet ista stvar nakon par dana korištenja.

A drugi problem mi je što se zvučnici sami pojačavaju i smanjuju ponekad tj zvuk. Ali mislim da je to problem u njima, jed driveri nisu. Ili možda kaj na matični kaj ima veze sa zvukom?

Specifikacije:

Matična:   MB MSI K9N NEO-F V2, AM2, NVnForce520
Procesor: CPU AMD Athlon64 X2 5200+, Socket AM2, BOX
Ram memorija: PQI DDR2 2GB 800MHz CL5 128*8  i još + 2GB DDR2-800MHZ Kingmax dodatno kupljenih odmah na početku kadi  komp
Grafička: VGA MSI HD3850, DDRIII 512MB
Hard disk: HDD Hitachi 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA II
DVD pržilica: DVD RW Philips SPD2514BM, bulk crni, SATA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prvo provjeri dal ti se PC pregrijava sa HW Monitorom i postaj temperature ovdje.

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bruzi kaže...
seneka kaže...

Cak se cini i malo sporiji komp nego inace(meni se cini da je tu neki proces koji nebi trebao biti)

Stavit cu sada ovo da skenira pa kada se vratim oko podneva vidjet cu sta je bilo pa cu postat {#}

Kad sam stavio ovo na full scan vidio sam da bi to potrajalo 1-2 dana po mojoj procjeni i usljedio je FORMAT C: i sada je sve good-osim sto sam kada sam pravio particije prije formata izgubio nekih 20GB(to sam izgubio u win7 kada sam isprobavao napraviti) a sa partition masterom sam napravio sve OK i spasio sve sto sam trebao(ali i dalje nema tih 20-ak GB).{#}

Hvala na pomoci

14 godina
neaktivan

E ovako: imam problem da mi se ekran smrzava, miš pomičem ali ne reagira, slika na ekranu stoji. Temperature su ok i procesora i matične i HDD-a koji je star samo 3 mjeseca. Sa Kasperskym sam pregledao, virusa nema. Neki put moram bootat sa Windows cd-a, već sam htio ponovo instalirat Windowse ali kad dođem do formatiranja piše da nema diska. Comp obično izdrži desetak minuta i ne mogu ga ni startat ponovo dok ne dođe k sebi nego nakon 20 minuta ili pola sata, kako kad. Sad slijedi ono najčudnije: kad skinem stranicu s kućišta i držim kućište otvoreno i uperim u comp stolni ventilator SVE RADI KAKO TREBA bez greške. Kako je to moguće s obzirom da su mi temperature ispod ili malo preko 30. Ne igram igre na compu, ništa specijalno. Ako netko ima ideju pliz......nisam baš previše iskusan što se toga tiče.

17 godina
dario333 kaže...

E ovako: imam problem da mi se ekran smrzava, miš pomičem ali ne reagira, slika na ekranu stoji. Temperature su ok i procesora i matične i HDD-a koji je star samo 3 mjeseca. Sa Kasperskym sam pregledao, virusa nema. Neki put moram bootat sa Windows cd-a, već sam htio ponovo instalirat Windowse ali kad dođem do formatiranja piše da nema diska. Comp obično izdrži desetak minuta i ne mogu ga ni startat ponovo dok ne dođe k sebi nego nakon 20 minuta ili pola sata, kako kad. Sad slijedi ono najčudnije: kad skinem stranicu s kućišta i držim kućište otvoreno i uperim u comp stolni ventilator SVE RADI KAKO TREBA bez greške. Kako je to moguće s obzirom da su mi temperature ispod ili malo preko 30. Ne igram igre na compu, ništa specijalno. Ako netko ima ideju pliz......nisam baš previše iskusan što se toga tiče.

Ima diska,ali nema drajvera za disk.

x
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:49 (zzz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice