I još nešto kada stavljam Windowse(prije samog formatiranja kod ''Widnows Startup'' baci neki blue screen 0x08e(mijenjo sam RAM.e)
Molio bi pomoč!!:)
probaj skinuti hirens boot cd pa pobaj...
Kako mislis "normalno bootam"? Hirens boot cd je zbirka poprilicno korisnih programa koji ti mogu pomoci u otkrivanju problema kada su windowsi nestabilni.
Ugl. to zamrzavanje sta kazes sam i ja imao, problem je bio u jednom HDD-u. Kad sam windowse instalirao na drugi disk sve je bilo uredu.
Tako da probaj jednu po jednu komponentu na nekom drugom racunalu za koje si siguran da radi... jer tesko je to ovako reci napamet
kak misliš normalno?
Skini HDTune i skeniraj cjelog i provjeri po health dal ima errora
Kako mislis "normalno bootam"? Hirens boot cd je zbirka poprilicno korisnih programa koji ti mogu pomoci u otkrivanju problema kada su windowsi nestabilni.
Ugl. to zamrzavanje sta kazes sam i ja imao, problem je bio u jednom HDD-u. Kad sam windowse instalirao na drugi disk sve je bilo uredu.
Tako da probaj jednu po jednu komponentu na nekom drugom racunalu za koje si siguran da radi... jer tesko je to ovako reci napamet
ja sam mislio da je hdd ali ipak nije napajanje je.:D stavio sam ''novo'' napajanje u njega i radi ko beba.:D inač dečki puno vam hvala eto sada instaliravam windowse još 20 min do kraja.i sve radi nema:blue screena zamrzavanja restartanja...ko bi reko da napajanje može uzrokovat tolko ***** ehhe HVALA VAM PUNO
To se događa kada kupujete šroteks napajanja