Zamrzavanje kompa

poruka: 10
|
čitano: 1.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa
lijep pozdrav!!Naime neki problem: Upalim komp(nije ovaj) uđem u BIOS i sam se zmrzne resartam ga nekad se odmah na početku zamrzne!!Kod stavljanja Windowsa na taj komp vrti neko vrijeme i samo ze zamrzne e sada:RAM-e sam promjenio izvadio sam iz drugog kompa proc je ok(valjda)athlon 2500+ radi normala na 33° bez greške značu sumnjam u grafu ili hard jel je moguče da su hard otišli??(KOMJUTER JE STAJAO 2 GODINE)

I još nešto kada stavljam Windowse(prije samog formatiranja kod ''Widnows Startup'' baci neki blue screen 0x08e(mijenjo sam RAM.e)

Molio bi pomoč!!:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa
itko??xD.:D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa

probaj skinuti hirens boot cd pa pobaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Zamrzavanje kompa
i normalno bootam??
16 godina
gamer 2138 kaže...

Kako mislis "normalno bootam"?  Hirens boot cd je zbirka poprilicno korisnih programa koji ti mogu pomoci u otkrivanju problema kada su windowsi nestabilni.
Ugl. to zamrzavanje sta kazes sam i ja imao, problem je bio u jednom HDD-u. Kad sam windowse instalirao na drugi disk sve je bilo uredu.

Tako da probaj jednu po jednu komponentu na nekom drugom racunalu za koje si siguran da radi... jer tesko je to ovako reci napamet

extreme life
14 godina
neaktivan
xeroahm kaže...
i normalno bootam??

kak misliš normalno?

13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa

Skini HDTune i skeniraj cjelog i provjeri po health dal ima errora

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nema windowsa comp btw sada sam promjenio napajanje i za sada se ne zamrzava...vidjet ču još šta je..nikad mi se to nije desilo..xD
13 godina
neaktivan
Icefox kaže...
gamer 2138 kaže...

Kako mislis "normalno bootam"?  Hirens boot cd je zbirka poprilicno korisnih programa koji ti mogu pomoci u otkrivanju problema kada su windowsi nestabilni.
Ugl. to zamrzavanje sta kazes sam i ja imao, problem je bio u jednom HDD-u. Kad sam windowse instalirao na drugi disk sve je bilo uredu.

Tako da probaj jednu po jednu komponentu na nekom drugom racunalu za koje si siguran da radi... jer tesko je to ovako reci napamet

ja sam mislio da je hdd ali ipak nije napajanje je.:D stavio sam ''novo'' napajanje u njega i radi ko beba.:D inač dečki puno vam hvala eto sada instaliravam windowse još 20 min do kraja.i sve radi nema:blue screena zamrzavanja restartanja...ko bi reko da napajanje može uzrokovat tolko ***** ehhe HVALA VAM PUNO

13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa

To se događa kada kupujete šroteks napajanja 

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice