Zaledi se cijeli komp

poruka: 15
|
čitano: 4.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

Bok

Za početak pogledao sam po forumu slične teme i svi preporučavau neke programe da provjere memoriju itd ali tu meni nastaja problem.Čim upalim negu igru ili pokrenem program nakon nekoliko minuta meni se komp cijeli zaledi e sad ja znam samo da temperatura nije a što bi moglo biti neznam,sumljam na memoriju ili su windowsi u banani. Komp se isto zna slediti kad radim system restore i otvorim 5-6 videa na youtubu.

preocesor je amd 3mhz 2 cora

windows 7

4g rama

grafička ge force 9800 gt

napravio windows memory diagnostics i sve u redu

možda ovo pomaže  bios version/date americam megatrends inc p1.10 . 6.2.2009

Što još mogu učiniti za provjeru Help

test sa hd tunom test sa hd tunom
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 4:57 (Nenek11).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Zaledi se cijeli komp
Ako ti se zaledi brobaj sastrugat led prvo.
Sorry morao sam
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

Mogli bib biti problemi s pločom ili grafičkom. Provjeri i temperature kako se ponašaju. ( Rekao si da znaš da nije problem s time, ali ne znam s čim si provjeravao)

( Neki benchmark i nešto za očitavanje senzora sa strane). Ako je i dalje neuhvatljivo onda nema druge nego eksperimentirati. ( drugo napajanje, memorija pa redom)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

test sa speed testom-čini se ok

test sa hd tune ????hmm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

test sa hd tune-om radis error scan i to ne quick nego cijeli da vidis dal ima bad sectora a ne bm!

15 godina
neaktivan

Da. Ovo prvo je u redu. Ali optereti sustav s nečim. ( rekao si da se komp zaledi pod opterećenjem.) ( Recimo U enginov Heaven ili sl. pa onda baci pogled na temperature.)

12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

ali problem je što se istu sekundu zaledi pa nemogu baciti pogled na temp ali čimg da restartam temperatura je normalna

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

proba windows memory diagnostics sve u redu

hd tune mislim da je sve u rede nema errora

speed test normalno

Što sada imali koji program da još testam nešto ili da restartam windowse

0 0 hvala 0
14 godina
Zaledi se cijeli komp

Skeniraj RAM memoriju sa MEMTEST86+, skineš, snimiš na CD, bootaš računalo sa CDa i on bude proskenirao memoriju, ali to bude potrajalo, najbolje radit preko noći.

Skini OCCT, pokreni test na recimo sat vremena, prati temperture dok se test vrti i računalo je full opterećeno, postaj sliku na forum.

Možeš svakako probat reinstall windowsa, možda pomogne.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 21:34 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp

skinuo occt pokrenuo ga i zaledio se komp nakon minutu a radio cijeli dan dok sam na netu normalno.Čini mi se da moram restartati windowse

NE čini se teško

Installation Instructions: 01. Burn .ISO image to a disk. 02. Put disk in tray, and restart computer. 03. Either make sure your BIOS are set to boot from the disk, or press the Boot Menu key and select to Boot from Disk. 04. You will be asked to "Press any key to boot from disk...", press a key, and the Microsoft Windows Setup will begin. 05. Choose your install language configuration, etc. and click "Next". 06. Click "Install Now". 07. Next, choose whether you want to install the x86 (32-bit) or the x64 (64-bit) version of Windows 7 Ultimate, and click "Next". 08. Check the "I accept the license terms", and click "Next". 09. Choose whether you want to "Upgrade" or "Custom" install. 10. Allow time for the install to complete. Your computer will reboot once to finish the installation, and then you will be required to setup a user. 11. Once you have setup a user, copy the "REMOVEWAT/REMOVEWAT.EXE" file from the disk to your C:\Windows\ folder, and run it. 12. Select "Remove WAT", and your computer will restart, and once it does, the activation is taken care of. 13. Enjoy your new Windows 7 Ultimate install. Don't forget to seed!

Samo jer moram driveri manualno updejtati sve ili

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 21:46 (Nenek11).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp
Evo i,a, i ja jedan problemccic,nadam se da ce te mi pomoci :) Imam slodidno configuraciju racunara:
Processor amd athlon(tm) 775o Dual core 2/70 Mhz
Ram ddr2 2.00gb
Gpu AMD Radeon HD 6700 Series
Sta se desava....sistem normalno podigne i sve je ok..cim pokrenem neki film automatski ekran zaledi,ali to nije svaki put..racunar i dalje normalno radi samo nema slike na monitoru//ociscena je graficka,instaliran novi sistem ali nista ne pomaze...dali imate neki prijedlog?

0 0 hvala 0
14 godina
Zaledi se cijeli komp

Probaj sa drugim monitorom i sa drugim kabelom koji spaja grafičku i monitor. Posudi drugu graičku karticu pa probaj, probaj skinut druge drivere (straije ili novije), malo kombiniraj.

Valentin

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp
Instalirao sam cpuid hardare monitor pro i pokazuje mi da je napajanje za graficku min 0.95v a max 1.10v dali to znaci da mi je definitivno problem sa napajanjem? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledi se cijeli komp
Evo uslikao sam pa pogledaj

0 0 hvala 0
14 godina
Zaledi se cijeli komp

Ovo ti je sve OK, probaj nešto od onoga gore u mom postu.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice