imam problem a neznam do cega je pa sam stavio to pod hardver... ako nije onda bi zamolio moderatore da prebace temu ako im nije niki problem.... dakle danas sam dobio od tcoma prijenosni hdd i prikopcam ga u kompjuter i neprepoznaje mi ga.... odem u device manager i t amo pise kao unknow :S imam windows 7 naravno... frisko skinut sa torrenta....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ne ide, probaj na drugom kompjuteru... Ide li tamo? ne ide... zovi t-com i reci da su shebali nesto... da ti dostave drugi, ti im vrati ovo...
Ako to pak ne ide... lijepo s jamstvenim rokom posalji u servis naveden tamo...
I najvjerojatnije frisko skinuti poneki virus koji je ugradjen u taj isti frisko skinuti torrent, a i nemora biti, najvjerojatnije ako si ga prikljucio na prednji usb panel nemas dovoljno napona, probaj ga prikljuciti na usb utore koji su na maticnoj ploci.
Razmisli o kupovini legalnog operativnog sustava ili o uporabi linuxa. :)
rijesio sam problem :D trebo sam ga samo prikopcat od iza xD
zanima me jos nesto... htio sam prebacit neke filmove na hdd i svaki put zasteka nakon sto prebaci jedan dio :S dok na primjer manje datoteke prebacuje bez problema :S
formatiran je u fat32? formatiraj u ntfs
pa nebi reko jer sam stisnuo na properties i tamo pise da je ntfs... sta ipak da ja to ponovno formatiram ?
pa nebi reko jer sam stisnuo na properties i tamo pise da je ntfs... sta ipak da ja to ponovno formatiram ?
a onda neznam...ništa te ne košta probat
a imam takoder neki format exFAT... dal je to mozda bolja opcija od ntfs?
a imam takoder neki format exFAT... dal je to mozda bolja opcija od ntfs?
po meni je najbolje ntfs...al slobodno probaš :D
formatiro sam u ntfs i stalo mi je taman kad je pisalo 5 sekundi do kraja... onda stane i ni da mrdne... znate mozda u cemu je problem?
znate mozda u cemu je problem?
U velicini i u to sto radis preko My Computer umjesto preko Disk Managementa.
Ako ti ne ide onda iskopcaj ga idi u Disk Management i odaberi delete partition pa uradi format od tamo. D ane bi gubio na vrjemenu odaberi quick
Kod prebacivanja moguce je da steka zbog antivirusne i fragmentacije filea. Moguce je i da nemas dovoljno RAM-a, pozadinski procesi takode....
ma sve mi se cini da ce to bit ram :S jer nema logike da je nesto to hdd nebi onda nista prebacivalo na njega zar ne? znaci vjerovatno da je ram jer valjda koristi vise rama kad se prebacuje vece datoteke?
Mozda i procesor. Procesor zna "zastekati" prebacivanje
Ja imam drugačiji problem.
Imam taj wd 320 gb i sve radi savršeno,ali ja bih htjeo ga prebacit u fat32 a nikako ne ide.
Da li netko zna kako to izvest i s kojim alatom.
Ja imam drugačiji problem.
Imam taj wd 320 gb i sve radi savršeno,ali ja bih htjeo ga prebacit u fat32 a nikako ne ide.
Da li netko zna kako to izvest i s kojim alatom.
kako to misliš ne ide? pa formatiraš ga i to je to...
Ma ne ide nikako, koristio sam alate iz wins .
Inače imam win7,i kad ga trebam formatirat pokazuje samo ntfs i exfat.
Tražio sam po netu ali ništa konkretno nisam našao.
A treba mi da bih gledo filmove i slušo glazbu preko dvd playera, a on podržava samo fat32
A treba mi da bih gledo filmove i slušo glazbu preko dvd playera, a on podržava samo fat32
Probaj formatirati sa ovim HP USB Disk Storage Format Tool , on bi ti trebao u FAT32 moci preformatirati
možeš onda naprimjer sa EASEUS Partition Master Home Edition imaš ga na bug dvd-ima
Probaj formatirati sa ovim HP USB Disk Storage Format Tool , on bi ti trebao u FAT32 moci preformatirati
S tim sam probao i formatiro ga je ali samo 30 gb a meni je potreban cijeli.
Probam s još tim easus pa javim
Riješeno s ovim EASEUS Partition Master Home.
evo slike...
sad sam uspio prebacit jedan film :D i onda sam odma iso drugi i zasteka -.-''
cijelo vrijeme mi je oko 49% zauzeca ram-a pa neznam kad stavim da mi to prebacuje mislim da bi trebalo ostat dovoljno rama :S
Da ne pisem sve, imamo isti problem pa me zanima da li si ga mozda rijesio ?
Meni isto radi na 3 razlicita kompjutera i na 2 razlicita OS-a (Windows7 i Ubuntu 10.10).
Cak sam radio i CHKDSK i na slici su rezultati...
Probao sam cak i USB kabl promjenit, medutim niti to ne pomaze...
Sumnjam da je zbog rama, jer ima i vise nego dovoljno rama...
Jel netko skuzio o cemu se to tu radi ?
Na slici nema problema. Da la ga pokusavas ustekati na prdnjem USB panelu? Ako da, onda probaj odpozadi..
U zavisnosti izvedbe napajackog sklopa maticne ponekad na prednjim USB utorima ima manje mA koji su cest uzrocnik problema
Uvijek vanjske HDD ustekavam sa zadnje strane.
Sto je najbolje, imam jedan isti takav doma i taj radi najnormalnije...
Po svemu sudeci, on ide na servis.
Nek se oni muce sa tim sto mu je. :D
Evo samo javljam novosti...
Uredaj odnesen na servis gdje su takoder problemi te ce dati drugi uredaj...
Ako tko ima problema, neka odmah nosi da mu zamjene. Da se ne muce doma sa tim jer nista nece napraviti...