Warning System boot fail

poruka: 6
|
čitano: 1.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Warning System boot fail

Warning System boot fail. Your system last boot fail or post interrupted.

Nakon paljenja kompa cekam cca 15 sek, da se digne, i onda mi izbaci ovu gore poruku, a prije se palio cca 4 sek.

Evo sto sam uradio:

Kupio sam graficku Ati radeon 5670 1gb koja zahtijeva 6 pinsko napajanje, dosao kuci stavio novu umjesto stare graficke i cekam...cekam... i pojavi mi se ta greska. Pritisnem F1 da se windows digne, sve ok, instal driver od graficke medjutim nekoliko gresaka pri instalaciji, trazi me restart, ucinim to i opet isto kao kod paljenja, ista greska.

Nakon toga sve iskljucim iz maticne osim napajanja i proce i rama, upali bez problema, vracam dio po dio opet sve ok, stavim staru grafu opet ok, izvadim nju i stavim ati, problem,cekam cca 15sek, izbacuje isti error.

Zanima me jel tko ima sl. iskustvo ili ako moze da pomogne, moje vidjenje je da mi treba jace napajanje, trenutno mi je 400W, al opet nesto sumnjam da je u njemu kvaka, na kutiji pise da je 400W ili vise preporuceno a za crossfire 500W.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Warning System boot fail

Jesi probao scanat za viruse?Može bit da si nakupio podosta gamadi...

Tko rano rani,taj rano rani.
16 godina
koje 400w napajanje?

Nedo bog da je neki codegen ili cct...
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Gumeni Patak kaže...

Jesi probao scanat za viruse?Može bit da si nakupio podosta gamadi...

kakve veze imaju virusi sa pokretanjem konfiguracije?

Evo sta je sad donio sam napajanje ms 550W i opet isti problem ista greska, sad ce biti da je do maticne, sta vi mislite, trenutno mi je asus p5n-mx

Edit: jos da probam sa flashanjem biosa, uradim pa javim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 18:26 (nlo93).
15 godina
Warning System boot fail

Ati catalist 10.10 kad je izasao je imao puno problema te mi je zrusio sistem ( hvala bogu na backup )uglavnom probaj sa 10.9 driverima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Warning System boot fail

ok za drivere, al nije fora u OS-u vec pri paljenju kompa i izbacivanje errora, maloprije uradim flash, kontam sad ce proraditi, kad zacudo upali normalno kao prije cca 4sek, kad opet izbaci error, konto sam razbit graficku. Sad mi preostaje, a vidim da nema nitko iskustva ili ideje, da kontaktiram asus za ovaj problem, mozda rijese {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice