Visokotonski zvuk kod punjenja mobitela?

poruka: 4
|
čitano: 7.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Valjda sam odabrao dobar podforum :)

Uglavnom, kad savim mobitel puniti, čujem malo neugodan konstantan visoki zvuk, kao da netko zviždi u daljini. Jel sve u redu sa mobilnim adapterom? Da se ne probudim usred vatre po noći :D

Mobitel je Z3 compact, punjač i kabel su originalni, ni jedna komponenta nije vidno oštećena. Na žalost, nemam drugi punjač da isprobam, pa ne znam jel stvar u adapteru ili bateriji u mobitelu...

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Visokotonski zvuk kod punjenja mobitela?
Hornet_93 kaže...

Valjda sam odabrao dobar podforum :)

Uglavnom, kad savim mobitel puniti, čujem malo neugodan konstantan visoki zvuk, kao da netko zviždi u daljini. Jel sve u redu sa mobilnim adapterom? Da se ne probudim usred vatre po noći :D

Mobitel je Z3 compact, punjač i kabel su originalni, ni jedna komponenta nije vidno oštećena. Na žalost, nemam drugi punjač da isprobam, pa ne znam jel stvar u adapteru ili bateriji u mobitelu...

Sa Njuškala sam kupio novi zamjenski punjač za laptop(dok mi ne stigne orginalni sa servisa),kod punjenja uzasno se grijao i isto tako zviždao-pištio,ali je punio!

Orginalni mi je stigao sa servisa i on ne zviždi,niti se grije!

Znaći,u mome slucaju je;orginalni punjać ne zvizdi,a zamjenski(made in blblbabija) zvizdi!

Zakljuci sam!

15 godina

Nemaš brige, taj zvuk je rezultat rada punjača (izmjenična-istosmjerna struja). istu stvar čuješ u obliku zujanja u blizini trafo stanice.

uglavnom, tu manu nema svaki punjač, dobio si takav primjerak. ako te baš smeta, opiši "kvar" i pošalji mob i punjač na servis i nadaj se da ćeš dobiti drugi punjač ili kupi drugi na njušci, ebay-u istih specki.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

hvala vam na brzim odgovorima :)

@milka - ovaj punjač sam dobio u kutiji sa mobitelom, nije zamjenski.

@apachy - e jbg... vidit ću ako ima netko na njušci da prodaje original, ako ne ništa, ne vjerujem da će ekipa sa servisa samo radi toga dati novi punjač.

Layla, you've got me on my knees.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice