VBAT problemi

poruka: 4
|
čitano: 1.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VBAT problemi

Bogataš paz vamo: već poodavno mi lupno grom blizu kuće i- nema recharge VBAT. To sam riješio simple zamjenom s MobLitBat (3V 500mA) i punio je svakih dvadesetak dana. E,oslabila i ona, ne mogu je napunit više od 2,4V, sličnu s adapterom nigdje naći, a padne za 2 dana na 1.95V i odmah mi počnu kerefeke u bootanju, na desku,svuda. Pitanjce: šta će biti ako frknem recharger direktno, da mi MBO BIOS ima stalno 3V 500mA, toliko mjerim na izlazu punjača.

Hvala za prijedloge

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VBAT problemi

Niko da zucne--MOD zaključaj post! Riješio sam po seljački- sad mi MBO ima konstantno napajanjeCool iz gradske mreže. Radi dosad 14 sati bez plavog dima.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
VBAT problemi

Jesi ti siguran da je punjiva baterija na matičnoj. To nisam vidio od 386-ice. Ako stavljaš punjive, onda to nije 3V nego 2,4V (2x1,2V) ili 3,6V (Li-ion). Može biti i da je matična stradala i pretjerano prazni bateriju.

P.S. Ne trebaš odmah šiziti ako ti nitko nije odgovorio u roku od 24 sata, pogotovo uz tako "lijepo" sročen post.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VBAT problemi
MrBlc kaže...

Jesi ti siguran da je punjiva baterija na matičnoj. To nisam vidio od 386-ice. Ako stavljaš punjive, onda to nije 3V nego 2,4V (2x1,2V) ili 3,6V (Li-ion). Može biti i da je matična stradala i pretjerano prazni bateriju.

P.S. Ne trebaš odmah šiziti ako ti nitko nije odgovorio u roku od 24 sata, pogotovo uz tako "lijepo" sročen post.

Osmijeh heheh "lijepo"  sročen post..

Nije punjiva baterija na MBO- oriđiđi nosi 3V. Je frende, stradala je matična ali samo u toj sferi djelovanja. Našao sam solution na Tech support forum MSI, zato sam mislio ovdje zatvorit post. Tebi, naravno hvala i  TU za "lijepo" sročen post..hehhehOsmijeh

IBM ( I Blame Microsoft)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice