Vaše mišljenje o konfiguraciji...

poruka: 17
|
čitano: 1.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Poštovanje!

Ako Vam nije problem, recite mi, dali je ovo uredno očitanje od strane CPUID Hardware Monitor-a?

Konfiguracija je sastavljena od:

Procesor: AMD Athlon II X2 250 (dok Bulldozer ne izađe na tržište)

Matična ploča: Gigabyte GA-990FXA-UD7 (zadnja F5 revizija BIOS-a)

RAM: G.Skill DDR3 16 Gb (4x4)

Grafička kartica: XFX AMD Radeon HD 6970

Hard disk 1: SAMSUNG HD103SJ

Hard disk 2: SAMSUNG HD204UI

Optika: Optiarc DVD RW AD-7261S

Hladnjak za procecor: SCYTHE Mugen 3

Napajanje: SCYTHE Chouriki2 750W modularno

Kućište: Lian-Li PC-7FN

Monitor: LG W2753VC

Tipkovnica i miš: Logitech MK250

OS koji trenutno vrti je 64 bitni Windows 7 Professional.

Hvala unaprijed na odgovorima, potrošenom vremenu i čitanju!

Srdačan pozdrav!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vaše mišljenje o konfiguraciji...

koliko mene pamet služi jako dobra konfa! pozz

čemu 16 gigi memorije? obrada videa ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 18:19 (deelight).
16 godina

Što se tiče "16 gigi" mogu samo reći da, malo od svega. Video, matlab, ... Nego, koje je mišljenje o naponima? Ja naime nisam overclocker tako da su to stvarne vrijednosti (dakle automatski namještene od BIOS-a što se tiče procesora i SPD-a što se tiče RAM-a). U biti ovaj negativni napon od -12 V mi je neobičan. E sada, dali on ima fluktuirajuću vrijednost ovisnu o potrošnji ili stalnu tj. dali je takova situacija i kod drugih ljudi s ovom matičnom pločom je ono što me zanima između ostaloga!? Hvala na pohvali što se tiče konfe! Mojih promišljanja dijelo {#}!

15 godina

To je idle ili load temp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To je idle temp.

16 godina

Evo samo da se nadopunim. Dakle, s donje frontalne strane je 140 mm PWM kontrolirani ventilator koji upuhuje zrak u kućište preko hard diskova. Sa zadnje strane pri vrhu je također 140 mm PWM ventilator koji ispuhuje topli zrak. Dakle, neka termodinamika strujanja toplog zraka se ipak poštiva.

16 godina

Pa mušice mu tuste zar baš nitko nema interesa ili je ovaj post jedan veliki{#} ?!

16 godina
odjavljen
Jehonan kaže...

Pa mušice mu tuste zar baš nitko nema interesa ili je ovaj post jedan veliki{#} ?!

Sve ti je ok s kompjuterom, ne brini.

15 godina

Previse je tema tipa "sta mislite o ovoj konfiguraciji" i "koja konfa za ove novce".Ljudima je to postalo pre dosadno.Sve je vec receno,zna se sto bolje,sto je brze...itd.Tako da te netreba iznenadit nezainteresiranost ekipe za tu temu.Samo treba malo potrazit po forumu i dobijes sve informacije koje te zanimaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Ovo je složeno ubi bože... 16gb rama neces iskoristiti nikad, procesor si mogao ubosti šesterojezgrenog phenoma, a ne cekati da izadje buldozer. Takodjer, ako si vec ciljao na ultrabrzi komp, trebao si staviti i neki SSD...

Što se mora, ne mora se
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

HD 6970 na Athlonu X2,ogroman botleneck.Al ok kad cekas buldozera,inace komp je super.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina

Uh super, evo nekoga tko se hoće svađati {#}!!! Dakle, kolega, uvijek mi drago vidjeti paušalce i popričati s ljudima koji kada je vani dan vele "da, ali ipak pada mračak {#}"! A mati moja mila! Osim toga, koja je Vaša konfiguracija. No ne bih dalje o tome i svako dobro Vam želim! Pozdrav!

P.S.

Uvjeren sam da je Vaše računalo fantastično složeno tako da nema potrebe za daljnim objašnjavanjem, a osim toga nemam niti vremena za daljnje prepišavanje!

16 godina

Gornji post se odnosi na g. tikija, da nebi bilo zabune {#}!

18 godina

Hvala na tvojoj zabrinutosti, moja je konfiguracija vrlo ljepo slozena. Mozda ne vrijedi ni pola koliko tvoja, ali mene sluzi sasvim ok.

Sorry ako sam te uvrijedio na neki nacin, ali samo sam dao svoje misljenje... 16gb je potpuno nepotrebno, a x2 procesor na sve to je...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

{#}, ma nisam ja baš toliko zabrinut i svaka čast na tvome mišljenju. Drago mi je da te služi tvoja konfiguracija! Što se tiče potrebnosti iliti nepotrebnosti tolike količine RAM-a, budući se osobno ne poznajemo pa stoga baš i neznam koji ti je opseg posla koji obavljaš na svome računalu, a i nisi se izjasnio koliko to ti imaš RAM-a, dakle jednadžba puna nepoznatih varijabli, ja mogu samo reći da je sve relativno! Osim toga, kada imaš priliku vrlo, ali zbilja vrlo povoljno dobiti dotični, a onda k vragu i sve, zašto ne ?! Što se tiče tvoje opaske koja je usmjerena k procesoru, ako si pažlivije čitao, u tekstu napisah da je to samo prijelazna stvar i to je to! Dakle, ja i sam znam da je notorna glupost to ostaviti i opet se ponavljam da je to prijelazni period, eto toliko da se stroj može koristiti. Osim toga i taj procesor je plaćen 200 kn tako da... Ma hajd, pusti sve to, ne treba se čovijek baš shvaćati previše ozbiljno, zar ne {#}. Eto, kada stignu ti famozni bulldozeri onda se čujemo ukoliko ima potrebe. I kako bi se to reklo "live long and prosper"! {#}

P.S.

Bez obzira na sve mogu ti reći da sistem radi fantastično. Ja sam do sada imao samo intel konfiguracije i ovo je zbilja više nego ugodno iznenađenje.

16 godina
odjavljen
Jehonan kaže...

{#}, ma nisam ja baš toliko zabrinut i svaka čast na tvome mišljenju. Drago mi je da te služi tvoja konfiguracija! Što se tiče potrebnosti iliti nepotrebnosti tolike količine RAM-a, budući se osobno ne poznajemo pa stoga baš i neznam koji ti je opseg posla koji obavljaš na svome računalu, a i nisi se izjasnio koliko to ti imaš RAM-a, dakle jednadžba puna nepoznatih varijabli, ja mogu samo reći da je sve relativno! Osim toga, kada imaš priliku vrlo, ali zbilja vrlo povoljno dobiti dotični, a onda k vragu i sve, zašto ne ?! Što se tiče tvoje opaske koja je usmjerena k procesoru, ako si pažlivije čitao, u tekstu napisah da je to samo prijelazna stvar i to je to! Dakle, ja i sam znam da je notorna glupost to ostaviti i opet se ponavljam da je to prijelazni period, eto toliko da se stroj može koristiti. Osim toga i taj procesor je plaćen 200 kn tako da... Ma hajd, pusti sve to, ne treba se čovijek baš shvaćati previše ozbiljno, zar ne {#}. Eto, kada stignu ti famozni bulldozeri onda se čujemo ukoliko ima potrebe. I kako bi se to reklo "live long and prosper"! {#}

P.S.

Bez obzira na sve mogu ti reći da sistem radi fantastično. Ja sam do sada imao samo intel konfiguracije i ovo je zbilja više nego ugodno iznenađenje.

Šta se uopće svađaš s njim, imaš super komp i uživaj, neki ljudi ne kuže da neki ljudi koriste specifične programe kojima treba više memorije, a i ona je jeftina tako da zašto ne uzeti.. Prije je 512 mb bilo uber a sada je 4gb standard...

16 godina

{#} u biti mi uopće nije bila namjera svađati se što se i vidi iz mojih postova, nadam se. Hvala ti Jakovp i čujemo se! Ugodan dan i kvalitetne komponente vam želim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice