Uzastopno resetiranje pri opterećenju

poruka: 11
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pozdrav  :)

znaci ovako.racunalo se resetira pri opterecenju(COD 4,gledanje videa na yt i na racunalu) zasad sam to primjetio i pri tome temperatura grafičke ne prelazi 55°C a temperatura procesora nije vislja od 46-47°C.sve sam vec pokusao zamjena napajanja promjena memorije itd. nista mi vise ne pada na pamet.trpim to koji mjesec i pocelo je biti iritantno i sve ucestalije.zna li tko sto bi moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Provjeri kondenzatore na matičnoj ploći jesu li svi uredu ili ima napuhanih.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Uzastopno resetiranje pri opterećenju

kondenzatori nisu, pregledao sam ih bar 5 puta i na maticnoj i na napajanju,ima jos kakvih ideja?

15 godina
neaktivan

Najprije će biti da je napajanje pri kraju ali da bi bili sigurni........

Pregledaj da li je dobro sjelo napajanje za grafičku.

Provjeri šta kaže event viewer.

Testiraj HDD HDTune-om.

Bilo bi poželjno da digneš Linux Ubuntu live pa optereti računar i vidi kako će se ponašati.

Bilo bi dobro da prilikom testa pratiš napone (postoje aplikacije koje snimaju napon, temperature, brzinu ventilatora itd).

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 23:40 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sumnjao sam na napajanje pa sam posudio drugo kvalitetnije chieftecovo i opet se događala ista stvar,hdd je pregledan isto par puta svi spojevi pregledani vise puta,sve rastavljeno 4 puta ocisceno isbrobano na drugom racunalu. event viewer sam pregledao ali tu se bas i ne snalazim ne znam na sto trebam obratiti pozornost.sam sam par puta sve provjerio i u 2 servisa sam ga nosio i nista ne pronalaze.

jedino pametno sto mi pada na pamet je kupnja novog racunala ali to mi nedopustaju financije tako da... 

15 godina
neaktivan

Jesi li radio update BIOS-a? Koristiš li EasyTune 6? Vidi link http://www.gigabyte.com/support-downloads/faq-page.aspx?fid=1759&pid=3505

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 0:26 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

update BIOS-a napravljen a a EasyTune6 ne koristim

13 godina

Probaj sa drugim driverima za grafu ili sa drugom grafom. Jesi probao ponovo staviti windowse?

Probaj testirati RAM u različitim DIMM utorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probao sam sve navedeno i opet je sve isto, palo mi je na pamet da napajanje koje sam posudio isto nije dovoljno jako ili nije ispravno posto je malo starije, otprilike 5 6 godina (chieftec HPC-360-202) a napajanje koje ja koristim je frontier LC 8400BTX vjerojatno neko kinesko.sto vi mislite ?

13 godina
stewo45 kaže...

probao sam sve navedeno i opet je sve isto, palo mi je na pamet da napajanje koje sam posudio isto nije dovoljno jako ili nije ispravno posto je malo starije, otprilike 5 6 godina (chieftec HPC-360-202) a napajanje koje ja koristim je frontier LC 8400BTX vjerojatno neko kinesko.sto vi mislite ?

Onda je najvjerovatnije napajanje problem. Taj cieftec što si posudio je još slabiji (samo 204W)od tvog napajanja (max. 324W) koje je vjerojatno oslabilo, ali za svaki slučaj probaj posuditi jače napajanje da budeš siguran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 16:21 (Mile 74).
17 godina
neaktivan

ma nema mu pomoci probao sam i sa xilence napajanjem od 550 w ali opet nista, neka izdrzi jos mjesec i pol pa cu vec rijesit nesto novo :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice