Udar groma, računalo ne radi zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Udar groma, računalo ne radi

Kad stisnem gumb za paljenje, on samo nakratko zasvijetli, ventilator od procesora okrene i to je to.Probao sam odštekat pa zaštekat kablove, poslje toga dođe poruka kao da nema windowsa da stavim boot CD.Ali ta poruka kratko traje ,oko 10-20 sekundi ,i onda se ugasi sam od sebe.Ponovnim paljenjem opet sve ispočetka, gumb samo zasvijetli ,kablove nutra van i opet isto.Napajanje bi isključio kao krivca.Matična je Asus P5KPL-AM ,čitajuči ostale teme rekao bih da je matična kriva.Jel može bit do RAM-a,procesora, HDD-a i kako to ispitati?Kakav je postupak kod zamijene matične ploče,jel moram tražit baš ovu koju imam ja ili samo da ima iste utore za procesor,RAM?Reinstaliranje windowsa,drivera?Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
<p>Zasto bi iskljucija napajanje kad ono najprije cikne u takvim slucajevima.</p> <p>Najprije probaj drugo napajanje pa vidi sta ce bit, ako nije napajanje najprije ce bit ploca pa pa</p>
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nije napajanje, isprobano je s ispravnim ,isto je.Da skratim ,jeli matična ploča prdnula ili ima šansa da je nešto drugo?Jel ima koristi od onih pc dijagnostika kartica kaj se stave u utor?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Udar groma, računalo ne radi
Probaj sve komponente na drugom kompu ali nema smisla da ti je vrisnula maticna a ne napajanje osim ako nemas trash napajanje bez zastite e onda je ploca i ko zna sta jos. Mozda je i hard vrisnuo, a mozda i sve ostalo. Sve povadi i testiraj negdje
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Re: Udar groma, računalo ne radi
marsijanac kaže...

Kad stisnem gumb za paljenje, on samo nakratko zasvijetli, ventilator od procesora okrene i to je to.

Svako malo ovakva tema, ajmo malo probat koristit tražilicu, zato je ona tu.

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=grom&ss=t&sa=&t=210858&f=29&sort=act

Pitaj u nekoj od postojećih tema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 18:12 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice