Trzanje slike na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 3.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trzanje slike na laptopu

zpozz forumasi ...ovako

imam ibm thinkpad r40 (stariji ali dobar) i sad neki dan sam ga izneo van i slusali smo muziku i sve super, unesem ga u kucu i ukljucim i pocelo je nesto pistati i nema slike, i ja ga ugasim i ponovo upalim on se upali i kada je uslo do ucitavanja windowsa pocela slika plesati i samo zasteka i vise nemozes nista, ja malo drmnem ekran i on kao ispravi sliku al i dalje je zamrznut i moram ga restart, moze li pomoc? hitnoooooo

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Trzanje slike na laptopu

Osnivač IBM-a se okreće u grobu(ako je umro){#}..

Vrhunski lapovi služe kao mjuzik-boksovi...ccccc...{#}

No šalu na stranu,što znači vani? Držao si ga u krilu,položio na neki stol,ležao na betonu,tresao u ritmu muzike..???

Dokačila ga vlaga(čitaj:pivo)..bagudaneka upuzila u njega..Ima milijun mogućnosti..

Ostavi ga neuključenog par dana na provjetrenom mjestu..i ne vani..

Možda se i neki konektor olabavio..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trzanje slike na laptopu

hehe sluzi kao dj laptop ali ovako vani malo cugali i stavio sam ga na stol , nije bilo ni vlage ni nista,kada sam ga ugasio i uneo u kucu problemi su se poceli dogadati, sve ljepo radi i onda ga pomjerim ili monitor drmnem i on zzamrzne, a nekad mozes pomicati monitor i on radi, al onda kasnije zamrzne, prvo sam mislio da je osla flat traka ali ako je traka zasto on onda zamrzne sve nemozes pomjeriti kada dode sebi, moram ga ugasit pa upalit, e sad to pivo, prije mjesec dana sam prolio pivo po njemu tocnije na tipkovnicu, ali ne vjerujem da je sad to jer sam ga odma cistio, poslje toga je prosao par gaža sve normalno i sad samo odjednom, neznam sta da radim

12 godina
protjeran
Trzanje slike na laptopu

provjeri hdd,ako nema onaj SMART za zaštitu,i malo jače cimanje,zna uzrokovati da glava čitača u hdd-u "zaore" površinu diska..oštećenja na disku znaju prouzročiti takva zaleđenja sustava..napravi testiranje harda

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sad sam zvao servis i kazu da provjerim rame , da je najvjerovatnije ram ili maticna 

12 godina
protjeran
Trzanje slike na laptopu

moguće je dosta stvari..Dao Bog da je memorija,to će te onda najmanje koštati..probaj ih izvaditi,pa vratiti,pa onda budemo vidjeli..{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo sad sam sve obavio kao sto su mi rekli i kao radilo je, i j a sad ubacim miš i prijenostni hdd i on odma sliku zatrza cjelu , a dok nisam to napravio nije nista trzalo, sta je sada?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice