pogledaj rezultate oko tvojih rezultata... jesu u rangu tvog kompa?
kako da pogledam rezultat oko mojih rezulatat, kad napravim testove, kak da znam jel to stima il ne, i btw, hvala sto se trudis pomoc mi :)
pokreni ga... znaci dodji na taj CPU zlib i stisni f5
nakon nekog vremena prikazat ce ti se rezultati (tvoj) i od drugih... malo pogledaj koliko MHZ recimo drugi imaju, a koliko ti...
I tako za svaki test...
nesto mi se cini da imas nekih problemcica s procesorom...
yap, al prije prije dok sam igro cod2 nije bilo problema znaci da je vjerovatno do njega nakupilo se prasine ono TONA, pokusat cu ga sad preko vikenda ocistit i mozda pomogne (barem se nadam da oce)
kupi novi
dal se isplati stavit to na ovak star proc, ae probat cu nac od nekog frenda i vidit mozda se i zabavim tim ;)
http://www.hgspot.hr/45159/termalna-pasta-spire-sp802 ovak nes?
Svaka cast na trudu koji ulazes tu da pomognes ljudima.
Ja također imam takav problem sa trzanjem. Racunalo je staro jedno godinu i pol. I zadnjih nekoliko mjeseci mi radi probleme.
Znaci na bilo koju igricu a ponekad na netu cak i na flash video na full screenu mi zna doci do toga trzanja.
Sve radi OK, i onda odjendom zatrza i cujem zvuk ali mi sve stoji smrznuto i onda mi to sto se dogodilo samo preleti preko ekrana i nastavi
sve opet raditi normalno. Skinuo sam everest i napravio SS-ove pa ih stavljam u prilog, pa ako ih mozes pogledati i vidjeti da li je do temp ili neceg slicnog.
CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3200 MHz (16 x 200) 6400+,
Motherboard Name Asus M2N-VM HDMI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video,
System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ,
Video Adapter NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB)
jel se ubrza ventilaor?
jesi slucajno sto dirao u biosu?
malwarebytes.com
skini mbam, skeniraj (quick scan)
potom skini hijackthis program skeniraj...
oba programa logove stavi vamo...
A sto se biosa tice nisam nista prckao.
Inace imao sam XP kada me to pocelo zezati pa sam instalirao Sedmicu da vidim da li ce se promijeniti nesto.
Database version: 4796
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 8.0.7600.16385
12.10.2010. 0:01:47
mbam-log-2010-10-12 (00-01-47).txt
Scan type: Quick scan
Objects scanned: 140383
Time elapsed: 4 minute(s), 10 second(s)
Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0
Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)
Memory Modules Infected:
Registry Keys Infected:
Registry Values Infected:
Registry Data Items Infected:
Folders Infected:
Files Infected:
sada mi iskopiraj svih onih 5 ekrana (voltage, statistics)
sve si to mogao u jedan post staviti znas?
ne svaki posebno...
EDIT: postaj temperature... postao si dva puta cooling fans... daj samo temperature pa cu mozda sumnje potvrditi...
Procitaj moj edit... mozes 10 slika ubaciti...
U tebe su problem temperature...
Prvo... nadji nekog tko zna rastaviti i sastaviti komp kako treba...
Drugo ispiri svu prasinu...
Trece skini cooler s procesora (pazljivo) obrisi procesor i hladnjak od ostatka termalne paste. Nanesi novu termalnu pastu koju si kupio, stavi cooler natrag...
Vrlo vjerojatno da ti se vise to nece dogadjati... jednostavno po slici koju si mi poslao (temperature bi trebele biti ravne a ne tako gora, dolina, gora, dolina svakih 10 sekundi) zakljucujem da je tu problem...
ovak, jucer sam otvorio komp, ocistiooooo svu prasinu oko cpu-a ono bas sam izvlacioo sa svim sto mi se naslo pod rukom i temperatura proca je s stalnih 58 pala sad na 38-39-40 °C tak da sad sumnjam da je do proca xD
EDIT: a mozda i je do proc-a evo stavility test