Toshiba Satellite A100-785 aka sranje u boji

poruka: 4
|
čitano: 2.995
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nisam tako čest na forumu, osim kad imam nekakav problem, a to i nije tako rijetko {#}

Imam mali problem s ne tako novim laptopom Toshiba Satellite A100-785, za one koji neznaju koji je laptop konfig. sve je na linku:

http://gulf.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=AE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=125016&LNG=13

Ovako ukratko, laptop je nedavno malo pokisnuo, da pokisnuo {#} , ali ne mojom krivicom. Nakon što se osušio i s harda je sve prebačeno, hard je vraćen u laptop i nakon toga se laptop počeo gasiti svakih 10, 20 min a nekad i nakon 2 min, čim je pokrenut neki program ili IE, a nekda je ladno radio dok je bila pokrenuta hrpa programa.

Nakon što sam uzeo šarafciger u ruke i pregledao RAMe malo ga otvorio i zavirio u njega ne pali se uopće, punjač je 100% ok,ništa nisam otkinuo, isčupao ili ništa slično,ali sam primjetio da na svakom šarafu koji drži sastavljen laptop a prolazi kroz matičnu ima aluminisku folijuoko rupe koja se spaja s matičnom pa mislim da postoji mogućnost da je to - na laptopu te da nije zatvoren krug, gdje sam god pogledao napon postoji.
Da li je netko imao takav,sličan problem ili neko iskustvo, ako je može mala pomoć jer mi laptop stoji rastavljen na kuhinjskom stolu a cura će me ubit jer nikako da to maknem!

I nije baš bilo ovo ukratko, {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti je lap pokisao, posto mogucnost da je nesto vode, vlage uslo na elektroniku, da je negdje oksidirao i zato ti se to desava...najbolje bi bilo da ti do odfuras u servis ako nisi vican tim stvarima...

Drugo ne znam zasto kazes aka sranje u boji...ja nigdje na linku koji si dao ne vidim da je taj laptop vodootporan, dapace siguran sam da ako prelistas upustvo za upotrebu negdje stoji da nije preporucljivo da se lap izlaze vodi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hehehe, vidiš nemam uputstva... a zašto piše sranje u boji, to nema veze s ovom temom i ovim problemom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite A100-785 aka sranje u boji

Moguće je da ti je matična riknula radi vode. Dakle, u neki povjerljivi servis po mišljenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice