Pozdrav, nedavno sam kupio novu tipkovnicu CMStorm Devastator ( http://gaming.coolermaster.com/en/products/keyboards/devastator/ ). Otprilike mjesec dana javio mi se problem da iz čistog mira tipkovnica samo prestane svijetlit i isključi se iz USB porta. I onda se nakon par sekundi ili čak par minuta ponovno uključi. I tako non stop. Taj problem je prestao nakon par dana i prvi put nije toliko bio izražajan. Al jučer mi se isto desilo. Cijeli dan sam preštekavao po svim portovima al problem je još uvijek tu. Deistalirao HID-compliant device, drivere i usb portove, restartao komp sa njom i bez nje pa je uštekavao dok se podigao windows al opet isto. U HID-compliant se pojavljuju 3 uređaja koji imaju žuti trokutić kraj ikonice kad je ona uključena i kad se isključi pa uključi. Jel bi mogao bit problem s driverima i kak da to riješim? Spojio sam 2 druge tipkovnice i one oboje rade na svim usb portovima koje imam (na 2.0 i 3.0). A ova u kojoj je problem radi na drugom kompu i na laptopu savršeno kad se spoji. Probao sam i system restore ali ni to nije pomoglo. Stvarno neznam kaj više da probam. Ako je netko imao slično iskustvo ili ima možda još kakav prijedlog puno bi mi pomoglo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U BIOSU je Legacy usb također enabled.
jesi googlao malo vezano za tvoju tipkovnicu?
da nije slučajno kakva serijska greška u kablu ili slično?
- obzirom da je šljakalo do sada
identičan problem je bilo i sa mojim g400 mišem, nakon skraćivanja 2 cm kabla i 4 lema problem je riješen.
a prije toga, isto sam install/reinstall/deinstall i kako već, apsolutno sve povezano haha! :D
Rješeno, bio je problem u samoj tipkovnici, zamjenio u centru di sam je kupio i nova sad šljaka :)