Temperature-pomoć

poruka: 5
|
čitano: 923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Temperature-pomoć

imam XFX 4870 1gb, točnije OVA. namontirao sam na nju Accelero S1, a na accelera sam stavio 120mm vent. čuo sam da daje odlične rezultate u hlađenju.

u idle-u su mi temperature na 50°, a full load 80-90°?? neznam u čemu je problem, skinuo sam sa kartice onaj hladnjak za regulatore napona tako da mi može stati accelero.

zna li netko zbog čega su ovako visoke temperature?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Temperature-pomoć

itko?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Temperature-pomoć

BUMP

0 0 hvala 0
15 godina
Temperature-pomoć

Hm,skini hladnjak i dobro prouci upute za montiranje koje si dobio s njim, eventualno pogledaj na youtubu ak im a kakav tutorial o tome ,stavi pastu,one ježiće i onda sam hladnjak i dobro ga namjesti i sve ljepo pricvrsti. Koje si temperature imao sa tvornickim hladnjakom ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Temperature-pomoć
Haf932 kaže...

Hm,skini hladnjak i dobro prouci upute za montiranje koje si dobio s njim, eventualno pogledaj na youtubu ak im a kakav tutorial o tome ,stavi pastu,one ježiće i onda sam hladnjak i dobro ga namjesti i sve ljepo pricvrsti. Koje si temperature imao sa tvornickim hladnjakom ?

sa tvorničkim su bile iste temp. oni ježići za ram su mi ''izgubili'' ljepljivost, pa hoće li smetati ako ih ne stavim? da kupim termalno ljepilo? isto sam skinuo onaj ježićak za regulatore napona jer inače ne stane accelero, smeta li to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice