Pozdrav,
Uglavnom imam grafičku karticu : Powercolor Radeon HD 4870 PCS+ koja sama kontrolira broj okretaja svojeg ventilatora ( znači kad je veće opterećenje brže ga okreće, kad je manje onda manje itd.).
E sad, kartica me super služi, ne vidim nikakve probleme i sve radi kako treba.
No kako je počelo ljeto, veće temperature su i htio bih vas pitati neke stvari :
1. Primjetio sam da grafička proizvodi (čak i kad nema opterećenja, npr. dok surfam) nešto veću buku ( baš se čuje ventilator ) e sad, jeli to normalno i događa li se to drugim ljudima u ovim ljetnim vremenima? ( Inače živim na moru gdje temperature vani mogu biti dosta velike i može biti dosta vruće)
2. Evo screenshot temperatura iz Everesta (ako za bolji uvid trebate neke dodatne screenshotove ili informacije, samo kažite) :
- Pa ako neki ekspert može procjeniti jesu li temperature OK ( cijelu konfiguraciju možete vidjeti pod "Moj PC" ispod mojeg avatara) , isto tako zanima me jesu li ove temperature osim normale, razlog zašto kartica "zabuči više" kadkad - skuzio sam da se nekad čuje više nekad manje... i ima taj neki čudan zvuk, kao brundanje :D
Hvala !!