Stari hard kao master u novom sistemu?

poruka: 5
|
čitano: 915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

No, evo, trebam pomoć. Nakon pet godina korištenja ovog kompa, već je zastario. :) Tako da si za rođendan kupujem novi.

No, želio bih stavit stari hard kao master da se ne moram gnjavit instalacijom Windowsa na novi hard. E sad, kažu mi da bi stari hard imao problema kao master u novom sistemu, zbog nove matične i svega. Formatiranje ne dolazi u obzir jer mi je apsolutno sve na tom hardu dragocjeno, pa eto, trebam savjet - jel stari hard može služit kao master na novoj matičnoj, ili ću ga ipak trebat bacit na slave?

0 0 hvala 0
17 godina

Da... Neće ići, moraš napraviti potpuno novu instalaciju, zbog drivera i sličnoga. Ako to probaš napraviti i uspije ti, tvoja sreća će biti kratoga vijeka, recimo do prvog pokretanja igrice.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stari hard kao master u novom sistemu?

Zakon ilustrirano. :D Hvala. Ali dakle, ako ga stavim kao slave, nema problema?

17 godina
neaktivan

ako ces bootat sa njega - nije dobro, sve ostalo - dobro. Namigiva

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina

Definitivno kupi novi hard i na njega instaliraj Windowse i sve ostalo sto si prije imao instalirano. U slucaju da hoces pokrenuti Windowse sa starog harda, mogao bih zbog novih drivera za maticnu i ostatak hw-a imati gadnih problema u radu i nitko ti ne moze garantirati hoce li ili nece raditi Windowsi nakon takvog 'zahvata'.

Ukoliko ne mislis kupovati novi hard, napravi backup podataka sa starog harda, formatiraj ga i kreni s instalacijom svega nanovo.

Nazalost, neces se izvuci od gnjavaze.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice