SSD Smanjivanje prostora

poruka: 5
|
čitano: 1.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
SSD Smanjivanje prostora

Imam SSD Kingston 120gb v300 Nesto malo manje od godinu dana,na njemu imam instaliran samo OS,avats poweriso,ccklener,tornet nista preternao znaci standardno sam imao oko 60gb slobodnog mesta.Zadnjih par dana sam primetio da mi se kapacitet free memorije samnjuje na njemu svaki dan mi pada po malo evo sad stigo na 26.9gb iako nemam nista instalirano na njemu..Igre,muzika,filmovi su na HDD..Neznam u cemu je problem..{#} SSD life kaze da je u dobrom stanju ima neko neko resenje ovo je stvarno cudno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: SSD Smanjivanje prostora

uobičajeni prvi sumnjivac, update, temp.. a juzerima ponekad i zaboravljen torrentić ćući sa strane. Pa do npr swap+hybera ako si npr dodao RAM, 2xRAM=.... pa računaj.

Umjesto nagađanja, možeš pogledati, dovoljan je explorer (uključiti hidden+sys attribute) ali ima i alata kojima je baš svrha brže traženje većih dijelova..

npr Sniffer je jedan od boljih..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 23:13 (ihush).
15 godina
SSD Smanjivanje prostora

vjerojatno ti se nakupilo windows update cachea, ja sam prije par dana oslobodio 4 gigabajta pomocu ovih uputa LINK

edit: kolega me prestigao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 23:12 (Travn0Shik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SSD Smanjivanje prostora

evo da se i ja ubacim u temu...

i ja imao isti problem nestajanja prostora da bih na kraju skuzio da system restore koristi od 20-30gb 

ugasio ga i eto...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
SSD Smanjivanje prostora

Hvla ljudi problem resen,nisam vise mogo da se cimam pa sam udario reinstal,nista opasno posto su sve vazne stvari sacuvane na HDD.Hvala puno svima na pomoci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice