Spor internet i računalo

poruka: 23
|
čitano: 5.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

Molim vas pomozite nemogu nikako ubrzati internet sporo je. Brzina je 1mbs a bila je 5mbs utorrent je skidao sa brzinom 300kbs sad 150kbs i računalo je usporilo svakakve sad programe skidao ništa ne radi pomozite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

Ovisno o brzini brzina se zna mjenjat mož je greška do operatera pa zbog tog zjb.Također probaj još jednom podići PC iz Safe Moda tam ti je sve neaktivno pa da budeš siguran da ti nije neki update aktivan tokom normalnog rada windowsa npr windows update ili nešt drugo pa onda dođe do spore veze ak uplodiraš više stavki to može bit tvoj problem.Ukratko neznam šta da ti još predložim javi ak bude sve opet OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Spor internet i računalo

Ako imas wireless pogledaj dali ti se itko prikopcao tj promjeni sifru - skini sa torrenta auslogic boot speed program jako je dobar za optimizaciju windowsa takodjer ccleaner i tune up 2011-ovi iza su komplicirani tune up 2012...

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Spor internet i računalo
Master Infirmiy kaže...

Ovisno o brzini brzina se zna mjenjat mož je greška do operatera pa zbog tog zjb.Također probaj još jednom podići PC iz Safe Moda tam ti je sve neaktivno pa da budeš siguran da ti nije neki update aktivan tokom normalnog rada windowsa npr windows update ili nešt drugo pa onda dođe do spore veze ak uplodiraš više stavki to može bit tvoj problem.Ukratko neznam šta da ti još predložim javi ak bude sve opet OK

nije moguće zadnjih 2 tjedna je sporo čak i prije je usporilo i nije mi nitko prikopčan na mrežu provjerio sam

12 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

Imam net od T-coma ako ih nazovem i prijavim pad brzine hoće li oni naplatit što će tamo u  bazi resetirat da vrate staru brzinu molim odgovor

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

Neče oni ništa naplatiti.Oni su dužni tebi isporučiti dogovorenu(koju plačaš,2,3,4>mb) brzinu.Osim ako imaju nakakve radove ili sl,ali to onda traje par dana.Ili su problem sada u tvojem slušaju možda windowsi. 

-nazovi ih i objasni u čemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 17:44 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

plaćam ovu 2 do 4 mbit ali mi je brzina 1mbit

0 0 hvala 0
15 godina
kIng1234345 kaže...

Prvo provjeri da ti nije ostao uTorrent upaljen i da ne troši promet za upload.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
kIng1234345 kaže...

Prvo provjeri da ti nije ostao uTorrent upaljen i da ne troši promet za upload.

nije upaljen

14 godina
Spor internet i računalo

Napravi reinstall windowsa pa onda provjeri brzinu i interneta i računala.

Valentin

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Napravi reinstall windowsa pa onda provjeri brzinu i interneta i računala.

volio bih da znam ali neznam

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

Pa napravi onda barem reinstal routera,ako znaš.Obriši sve postavke i ponovo konfiguriraj.Onda vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

ne trebam više pomoć neznam kako ali internet brzine mi je sad 4 mb nisam ništ napravioi nekim čudom se vratila

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kIng1234345 kaže...

ne trebam više pomoć neznam kako ali internet brzine mi je sad 4 mb nisam ništ napravioi nekim čudom se vratila

i sad je opet brzina 1 mb

14 godina
Spor internet i računalo

Za brzinu interneta zovi provajdera (t-com vjerovatno), neka to oni riješavaju! Broj za T-COM je 0800 9000.

Valentin

0 0 hvala 1
16 godina
kIng1234345 kaže...
kIng1234345 kaže...

i sad je opet brzina 1 mb

-provjeri koliko je prijavljena brzina u modemu (DSL conncection up-down usporedi s ugovorom), speedtest privjeriš, nakon toga ako je ispod 50% ugovorene zovi SZK i prijavi probleme, pitaj dali postoje neki radovi..

- za svađanje s ISPom, moraš imati čisto računalo i obaviti testiranje prema HAKOMovom pravilniku. (davež, podatci u modemu i speedtest su identični tako dobivenom testu, ali je to jedini relevantni test).

-čisto računalo najjednostavinije osiguraj nekom liveDistrom npr ubuntu 12.04. Mora raditi, brzine su jednake jer PC-OS ne utječu na brzinu osim kad neki soft ili malware sa strane radi svoje. Zato uvjek vidi connect podatak, jer to je osnova.

-povremeno, resteriraj modem.. vidi dali se nešto promijenilo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 20:36 (ihush).
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Za brzinu interneta zovi provajdera (t-com vjerovatno), neka to oni riješavaju! Broj za T-COM je 0800 9000.

hoće oni to naplatit

12 godina
neaktivan
Spor internet i računalo

dali utječe udaljenost od telefonske utičnice i splitera od adsl ima 2.5 metara između njih

0 0 hvala 0
15 godina

Ma ili ima neke piz*arije u backgroundu(virusi spajveri i druge pi**arije) ili mu se netko nakačio na net nema tu druge opcije na balkanu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
Spor internet i računalo

Ako nazoveš podršku neće ti to naplatit, ti njima tu uslugu plaćaš i ako postoje problemi imaš pravo na tehničku podršku.

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Ma ili ima neke piz*arije u backgroundu(virusi spajveri i druge pi**arije) ili mu se netko nakačio na net nema tu druge opcije na balkanu

kako provjerit dali netko krade net

14 godina
Spor internet i računalo

Logiraš se u postave routera i ugasiš WLAN, računalo spojiš na router kabelom i pogledaš brzinu neta na www.speedtest.net, prije svakako napravi reinstall sustava da eliminiraš viruse i ostalo što bi moglo rušit brzinu.

Ako sa ugašenim WLANom bude radio dobro, onda samo promjeni WLAN lozinku, stavi neku malo bolju lozinku, a ne neku koja se lako provaljuje.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice