Spajanje hard diska sa pc na laptop

poruka: 4
|
čitano: 19.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo ovako imam problem.

stari pc mi ne radi pa ne mogu prebacit podatke koji su mi na tvrdom disku, a imam laptop pa kako sa tog hard diska prebacit podatke odnosno kako spojit hard disk sa laptopom i koji sve kabeli trebaju i gdje ih mogu kupiti?

tocnije sto mi sve treba za to i kako to uciniti .

Unaprijed  hvala.

{#}

Koes
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemoj to tako. Najbolje da taj hard disk odneseš kod nekog prijatelja pa ga spoji na njegov računar i odradi što treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje hard diska sa pc na laptop

-ako je HDD SATA (na oba racunala):

laptop ima 2.5 mjesto, ne moze stati 3.5 HDD i bilo bi beskorisno jer opet nema gl.HDDa . Najjednostavniji nacin, nabavi USB-to-SATA kabel (nije samo kabel, to je kontroler...). Cijene od 100kn navise.

- od 150kn navise imas i docking station, koji je elegantnije rjesenje ili externo kuciste.. (pa postane prijenosni HDD).

-ako je 3.5 PATA tad trebas drugaciji adapter, ima unverzalni PATA-3.5+2.5 + SATA na USB ili takvo ext.kucitste..

-PATA kombinacije je sad teze pronaci po trgovinama.

- ne rade svi HDDovi sa svim kontrolerima-adapterima na USB.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Treba ti ovakvo nesto, sto jos uvijek ima uzet u nasim shopovima... http://protis.hr/products/details/usb--idesata-adapter-icidu-ai707919/18064

Svoj sam davnih dana uzea u Chipoteke i dobro dodje bas u ovakvim slucajevima, a mozes spojit doslovce sve preko usb-a. 40pin IDE za 3.5" HDD i 5.25" DVD, 44pin IDE za 2.5" HDD, i SATA za sve SATA uredjaje...

U kutiji bi trebalo bit i napajanje tako da bilo koji uredjaj mozes spojit... Nemoj uzimat one bez napajanja jer ti je inace uzalud trud kad se ides spojit na laptop...

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice