Spajanje front panela

poruka: 16
|
čitano: 5.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spajanje front panela

Spajanje front panela-ako moze neki turor kako spojiti P5KPL-AM-SE maticnu sa front panelom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje front panela
Pa obicno na pinovima pise gdje je minus ili plus (samo poslozis strelicu na kablu i pinu kak treba), i gledas oznake... Reset SW = reset gumb, PWR LED = ledica kad je pc upaljen...
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
15 godina
U manualu koji si dobio sa matičnom ti je označeno više manje sve.
Pričam i serem bezveze
15 godina
Spajanje front panela

To ti pise u uputama od maticne , a i na kablima i maticnoj imas oznake !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Spajanje front panela

pogledas u manual koji dobis s maticnom(osim ak nemas), a i nemos' fulat, sve ti je napisano na maticnog i na kablovima

EDIT:a lol, too slow

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 21:08 (dustY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spajanje front panela

fronta spojena a USB ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Usb spajas na konektore na dnu, obicno kod SATA konektora i izgledaju ovak:

::::˙

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 18:11 (8ax).
13 godina
neaktivan

da ali kako redoslijed

16 godina
E to je shebano.
Meni se zbog tog nije dao spajat USB.
Mislim da u uputama i tocno za svaki pin.
14 godina
ffgandra kaže...

da ali kako redoslijed

Pa pise ti na ploci iznad svakoga pina kao i na kabelima.Isto to imas i u manualu od ploce.{#}

Clock2much
14 godina
Spajanje front panela
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ffgandra kaže...

da ali kako redoslijed

imas iza onaj drugi usb? pa slazi prema onome i to je to il ak imas koje kuciste drugo.

16 godina
USBovi na backpanelu su zalemljeni na maticnu, lol.
13 godina
neaktivan

imam card reader smartmedia-xd i sdmcc+ on ima svoj utor i lako ga spojim  ali USB ima 8 zicica svaka odvojeno i ja neznam koko ih spojiti sa maticnom nepise mi gdje ide koje na maticnoj

17 godina
neaktivan
ffgandra kaže...

da ali kako redoslijed

Poslikaj te konektore kako treba da se vidi šta piše na pojedinoj žici pa ćemo onda dalje.

Ja sam davno imao neko usrano Codegen kućište i isto su audio konektori bili razdvojeni i našao sam shemu.

Za usb priključek pogledaj ovdje.

World Championships: 7, GP started: 289, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 22:02 (F1-IVO).
13 godina
neaktivan
Spajanje front panela

zavrseno hvala svima ako neko ima problem meni je pomoglo ovo http://static.highspeedbackbone.net/pdf/E4236_P5KPL-AM%20SE_u.pdf -pod 4 usb conectors ima kako se spaja usb

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice