Scythe YASYA Cooler Riknuo

poruka: 5
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, imam ovaj aftermarket cooler za cpu, sinoć je radio najnormalnije. Nikakvih problema u radu nije nikad bilo. Danas ujutro upalim a on ne radi. Uglavnom isprobao sam ga na panelu da nije slučajno otišlo na matičnoj nešto. Ali nije, upiknuo sam drugi CM-ov na mjesto ovog. 

Sad me zanima zbog čega dođe da cooler odjednom krepa? 

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Scythe YASYA Cooler Riknuo
Ivan_cno kaže...

Pozdrav svima, imam ovaj aftermarket cooler za cpu, sinoć je radio najnormalnije. Nikakvih problema u radu nije nikad bilo. Danas ujutro upalim a on ne radi. Uglavnom isprobao sam ga na panelu da nije slučajno otišlo na matičnoj nešto. Ali nije, upiknuo sam drugi CM-ov na mjesto ovog. 

Sad me zanima zbog čega dođe da cooler odjednom krepa? 

nisi jedini, ti ventilatori masovno crkavaju, ja sam jedno vrijeme imao 2 yasye i na obadvije je krepao vent. prijatelju isto crknuo vent.... neka tvornicka greska ...

16 godina

Događa se da vent rikne ! Ak je jos pod jamstvom , reklamiraj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Imam isti cooler na kompu doma, isto vent rikava, a neda mi se mijenjat -.-

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Scythe YASYA Cooler Riknuo
Haf932 kaže...

Događa se da vent rikne ! Ak je jos pod jamstvom , reklamiraj !

Ma ubacio sam drugi vent umjesto ovog, ne da mi se zafrkavati s tim. Vjerojatno je jos pod garancijom al onda moram vracati i hladnjak itd. A ne vjerujem da sam vent dode vise od 80kn. Sad je nutra CoolerMasterov koji drzi ok temperaturu u bf3 na 50 stupnjeva. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice