Ryzen 9 7900

poruka: 4
|
čitano: 1.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Ryzen 9 7900 Krepao?

Navedeni procesor boota svaki pedeseti put, kad upali radi normalno, ali da upali mu treba gladna godina...

Kad ne pali tada svijetli cpu i dram debug led na ploči i tako sto puta dok odjednom ne upali.

Isprobano na više ploča, isti simptomi, te sa razlicitim memorijama, jedna, dvije pločice, i dalje isti problem.

Jel procesor ošo u vječna lovišta? :) Ako je da napravim privjesak od njega i ne zajebavam se više :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2025 0:16 (shecky).

0 0 hvala 0
16 godina
Ryzen 9 7900

A kaj drugo zaključiti kad se ponaša isto na drugoj ploči....reklamacija i traži novi. Ak to nije opcija probaj ga stavit u eco mod ili smanjit mu frekvenciju.

Nekak imam dojam da je danas CPU rikavanja više nego kaj bi trebalo biti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
6 godina
Ryzen 9 7900

Reklamacija na zalost otpada, šteta, inače odličan procesor...

Procesor inace nema nikakvih vidljivih ostecenja, star je manje od godinu dana, evo slika...

Ali eto, poklanjam onda procesor bilo kojem kolegi s foruma koji može sam doći po njega, ako ima volje igrati se s tim i pokusati jos nešto, ja vise nemam zivaca a zao mi bacit ga :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2025 8:23 (shecky).

0 0 hvala 0
6 godina
Ryzen 9 7900

Zbog dosta upita da procesor posaljem postom, da napisem ovdje i ne odgovaram svima zasebno, ne da mi se iskreno zajebavati sa tim, dakle samo ako ga mozete osobno pokupiti... Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice