Riknuo komp kako dijagnosticirati što je u pitanju

poruka: 11
|
čitano: 1.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znač ikomp je jednostavno pretao raditi nakon što ga je frend ( njegov je komp, trenutno kod mene ) uštekao u struju u kući nakon premještanja

Komponente su :

CPU: AMD x2 nezna točno koji

MB: Gigabyte GA-M555-S3

GPU: Gigabyte GV-NX66128DP

HDD: Maxtor 250GB

Napajanje: Codegen 400W

DDR: 1x1GB Geil 800MHz

Sada kako stvari stoje što predlažete, grafa radi 100%, isprobano na drugom kompu, RAM također

Komp nakon paljenja ne pokazuje nikakve znakove života na monitoru, komponente se unutar griju normalno sve se vrti i radi po mojim osjetilima, znači moje mišljenje PCI utor  za grafu, pošto nemam slučajno još koju AM2 matičnu kod sebe to ne mogu provjeriti ima li koji način da ispitam matičnu ????

To je ukratko, ako imate kakvih pitanja rado ću odgovoriti, frendu treba komp a ne želi ga davati na servise okolo, ali ako je to je jedini način slobodno recite

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel je ustekao monitor u struju ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da nije maticna ?

jel se cuju kakvi zvukovi ?

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:16 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije to do grafe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Komp je trenutno kod mene, sve sam isprobavao na svom kompu od komponenti koje mogu sebi ubaciti tj. grafa, ram, hard

Matičnu očito ne mogu i napajanje jer je previše posla oko kablova koji su meni u kučištu vezicama vezani itd.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Riknuo komp kako dijagnosticirati što je u pit

Jbg i ja sam imao istu konfiguraciju ko ti i sada je još imam i radi no doživo sam isti problem ko ti jednog dana sam normalno ugasio

računalo i drugi dan idem ga ponovno upaliti i ono ništa se ne dešava zapravo ventilatori i zeleno svijetlno na kučištu pokazuju

da je računalo upaljeno ali je sve ostalo mrtvo osim LCD koji pokazuje da se ništa ne dešava, ja ga odnesem u servis i oni pronađu

da je otišao jedan dio u napajanju pa su mi napajanje zamjenili novim i sada već godinama radi ko lud.Zapravo uzrok je bio kak su

mi rekli sa servisa blagi pad napona u kućnoj mreži koji je odmah spičio napajanje eto.

18 godina
neaktivan

Moj glas takodje za napajanje.

16 godina
neaktivan

A da probas napajanje testirat?

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E da mi nije multimetar i oprema na poslu, a nšta probati ću neko napajanje srediti da ga ubacim ovako unutra, ao da moram sve spajati, matična, proc, i hard i dosta je

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

NE moras hard. Samo plocu spoji a to su dva kabela.

17 godina
neaktivan

Evo spojio, isto kao i prije, još nam ostaju ploča i proc, a pošto bi ploča barem trebala BIOS loadat onda spadamo na samo jednog osvajača medalje, znači definitivno je ploča

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice