Pozz svima
Prije par mjeseci sam kupio skoro sve nove dijelove u kompu.
AMD Phenom(tm) II x6 1055t Processor 2,8 GHz
Memory RAM 4,00 GB DDR 3
Maticnu plocu msi mainboard 760GM-P21 FX
stari dijelovi koji su ostali
graficka ati radeon HD 5750 GDDR5 1 Gb
napajanje ms 230V 550 W
windows 7 ultimate x64
.....................................................................
i sad problem je u resetiranju... pocelo prije otprilike 4-5 mj.....
ponekad bez resetiranja radi 4 dana ponekad nemoze niti 5 min...
mjenjao sam windowse , skenirao racunalo za viruse i nista uvijek isto sve oko resetiranja ...
i tad odlucim za nadogradnju kompa...sad je sve novo u njemu osim napajanja i graficke....gore su navedeni dijelovi...
radio je komp kako treba no onda pocelo opet....nisam bio siguran sto je to....i tako mjesec dana nakon novih dijelova ukljucim pc i nista ne pokazuje na monitoru
odnesem ga na garanciju i crkla maticna ...primljena garancija dobio PC s novom maticnom i sad mislim da ce radit normalno kad evo opet ... poceo reset....sumljao sma na graficku da je crkla no u servisu su rekli da je sad sve kako treba...
PREOSTAJE jednimo da je napajanje nije uredu... Znaci kad navecer PC iskljucim i drugi dan kad ga pokrenem ... resetirca se pc odmah u startu nakon pritiska na power, prije neg sta u windows ude, ponekad dode do windowsa i tako opet i opet...resetira se 4-5 puta i onda uspije nekako normalno proraditit.... i tad sljaka sve OK cjeli dan itd... Medutim ako odem negdje i ako se prebaci u stand by opet ista stvar...nakon pokretanja ista proceddura 5-6 puta se on resetira svakih 5-10 min i onda proradi...mjenjao sma kablove i i nista...nesmijem niti malo pomaknut kuciste , ili kabel od napajanje opet se reset..sad mi nije jasno ako je to sjebano... KAko onda nakon 5-6 x reseta ga mogu normalno koristit i koliko hocu sve dok ga ne iskljucim ili stand by..
Ako je napajanje problem jel ga mogu ikako popravit jer nemogu vise izdvojit za pc tj . za novo napajanje..hvala unaprijed