pustanje muzike preko USB-a u autu

poruka: 5
|
čitano: 11.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
imam neki stariji radio na kazete..zanima me dal ima kakav uredaj koji se spaja na onaj upaljac u autu ili postoji neki drugi nacin? ne mislim sad kupovati novi radio za stariji auto

vidim da ima neki fm transmitter ili tak nkj..bilo bi dobro da mogu pustati muziku prek moba kojeg spojim kablom ili usb-a
Iron Maiden

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: pustanje muzike preko USB-a u autu

Jedna varijanta je adapter kazeta: npr. link 1

A druga je mini FM odašiljač: link 2

Naravno, potraži malo i po ebayu ili drugim web stranicama, vjerojatno ima i jeftinije - ovo su prvi linkovi na koje sam naišao.

KaeR
16 godina
neaktivan

Samo da napomenem, FM transmiteri su obicno kriminalne kvalitete, jako se osjeti krcanje i smetnje. audio jack kazeta je bolesno dobro (polu)rjesenje (ipak nema usb kako si trazio)

mojpismonosa
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Potpisujem kolega to što si napisao, a mogu ovjeriti i kod javnog bilježnika ! ;)

Danas mp3 radio uređaji za auto koštaju tek nešto više od FM receivera i svakako preporučujem izdvajanje dvijestotinjak KN na više i kupnju mp3 playera a ne fm transmitera, kojekakve priključke preko 3,5 mm konektora i slične generatore smetnji....

17 godina
odjavljen
Ilkobi kaže...

Danas mp3 radio uređaji za auto koštaju tek nešto više od FM receivera i svakako preporučujem izdvajanje dvijestotinjak KN na više i kupnju mp3 playera a ne fm transmitera, kojekakve priključke preko 3,5 mm konektora i slične generatore smetnji....

Definitivno. Kazeta 40 kn, mp3 player cca 100 kn, a dodaš još niti 100 kn i imaš radio FM + AUX + USB (+ SD). Jedini problem je ako je radio integriran na način da treba kupovati skupe adaptore za ugraditi novi jer onda izađe adaptor skuplji od radia.

U tom slučaju kupiš pojačalo s line levela na 4 x 20 W @ 4 ohma i spojiš ugrađene zvučnike na to pojačalo (eventualno preko neke skrivene sklopke) i puštataš glazbu s mobitela ili playera (i dalje kvalitetnije od raznih transmittera i adaptora).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice