Problemi sa nvidia 9800gtx,plavkasta slika

poruka: 12
|
čitano: 2.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav ljudi ,

frend si je kupio grafulju preko njuskala sa artefaktima ( naravno znajuci da ima artefakte ), danas smo je prepekli i grafa radi dobro ,gpu-z prikazuje sve kako treba , instalirani su novi driveri i phisicsx , i rade igrice, ALI slika je plavkasta ?? kad se restarta komp , slova na pocetku koja prikazuje frekvencije itd itd su isto plava.. 

ima crt monitor 22" i spaja grafu sa monitorom preko splitera, i kad smo stavili u drugi konektor na grafi , onda se boje prikazuju dobro ali ne pojavljuju se ikonice na desktopu ..

.imate kakve ideje ? da li je doslo do fizickog ostecenja ili je do softwarea ?

boja je i dalje plava nakon reinstaliranja windowsa

cheers

e8400, nvidia 8800gt alpha dog 512mb, 500gb western digitals, abit ip35 pro ,4gb ddr2 800mhz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi sa nvidia 9800gtx,plavkasta slika

zvuci na hardverski problem grafe tj konektora ili problem monitora (pogledaj postavke)

dobro pregledaj sve konektore 

ako nista ne upali, ispeci je jos jednaput

14 godina
Pali pećnicu
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina

Ovo izgleda kao loš spoj negdje unutar VGA konektora na grafičkoj kartici, zato sve ima neku nijansu plavu boje... a drugi VGA izlaz je vjerojatno podešen kao extended desktop i zato nema ikona (na prvom desktopu su). Pokušaj podesiti u driverima da je taj drugi izlaz primarni (ako se to može - ne znam kako rade nvidijini driveri).

KaeR
14 godina
KaeR kaže...

Ovo izgleda kao loš spoj negdje unutar VGA konektora na grafičkoj kartici, zato sve ima neku nijansu plavu boje... a drugi VGA izlaz je vjerojatno podešen kao extended desktop i zato nema ikona (na prvom desktopu su). Pokušaj podesiti u driverima da je taj drugi izlaz primarni (ako se to može - ne znam kako rade nvidijini driveri).

znaci moguce je na driverima od radeonki ? valjda nije nvidija toliko zaostala za radeonom

13 godina
neaktivan
Cekaj, instalirat radeon drivere na nvidiu??
Me gusta....
15 godina

Mislio sam da ljudi koji su stariji od mene ne mogu pričat glupsoti ko ja ...al sada :D

Mislio sam da se kužim u kompove al ne više od tih punoljetnih....

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Cekaj, instalirat radeon drivere na nvidiu??

naravno da ne , nego samo velim ako ima radeon tu opciju da vjerojatno ima i nvidija ( zamjena primarnog konektora ){#}

17 godina

Nisam siguran da će upaliti, ali probaj ovako:

1. Spoji monitor na prvi VGA izlaz na grafičkoj

2. U postavkama drivera isključi extended desktop i isključi računalo. S prvog VGA izlaza odspoji sve (monitor i / ili splitter koji si spomenuo)

3. Spoji monitor na drugi VGA izlaz i uključi računalo.

Nakon tog postupka, driveri bi trebali prepoznati taj drugi ulaz kao primarni i prikazati normalan desktop.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:38 (KaeR).
14 godina

e jbg-a sad ... drugi put smo je preprzili bas sad i odlemili su se 3 kondenzatora i neka 3 kvadratica ...

tako da grafa sad RIP

0 0 hvala 0
14 godina

moze lock na temu !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
masterdisaster kaže...

e jbg-a sad ... drugi put smo je preprzili bas sad i odlemili su se 3 kondenzatora i neka 3 kvadratica ...

tako da grafa sad RIP

nebi da je problem zalemit opet nazad

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice