Problemi s Compom zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problemi s Compom

Ovako da opišem imam neki čudan problem s novim compom. Dakle dok igram igru osječa se velik lagg pogotovo na igrama tipa strategije Anno1404 i tih vrsti i na igrama poput Gta4 i Sanandreas a dok na Crysis2 Splinter Cell Conviction lagg-a gotovo i nema može se normalno igrati neznam u čemu je problem i zaštekivanja se osjete i na filmovi npr. dok ima puno ljudi na jednom mjestu ili puno objekata osjeti se koda film zaštekiva nejde glatko, htio sam pitati jel bi Flash Biosa pomoglo? ili imate neki drugi savjet. Samo da kažem mjenjao sam windowse 3 puta isti problemi uvjek instaliram sve ChipSet Drajvere za grafu i nove sam skinuo no problem je isti. Hvala unaprjed. Konfiguraciju imate na moj PC

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 15:12 (Lowerar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problemi s Compom

driveri? pretpostavljam da su to sve piratizirane igre pa skeniraj komp

Ko da me briga za potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 15:41 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problemi s Compom
Suddenly Psychotic kaže...

driveri? pretpostavljam da su to sve piratizirane igre pa skeniraj komp

Da pirati su ali istu verziju igre ima moj frend i sve odlično radi jesam comp skeniran nema nista novi windowsi su stavljeni prije par dana. Drivere sam nove stavio isti problem.

16 godina
neaktivan
Problemi s Compom

MEni se prije tjedan dana pojavio isti problem.

Što se drivera tiče, svi su zadnji.

Sve su mi igrice radile na ultra kao podmazane, sada i na low/medium štekaju, osjeća se lagg...

U čemu može biti problem, kako ga riješiti?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi s Compom
Lowerar kaže...

Ovako da opišem imam neki čudan problem s novim compom. Dakle dok igram igru osječa se velik lagg pogotovo na igrama tipa strategije Anno1404 i tih vrsti i na igrama poput Gta4 i Sanandreas a dok na Crysis2 Splinter Cell Conviction lagg-a gotovo i nema može se normalno igrati neznam u čemu je problem i zaštekivanja se osjete i na filmovi npr. dok ima puno ljudi na jednom mjestu ili puno objekata osjeti se koda film zaštekiva nejde glatko, htio sam pitati jel bi Flash Biosa pomoglo? ili imate neki drugi savjet. Samo da kažem mjenjao sam windowse 3 puta isti problemi uvjek instaliram sve ChipSet Drajvere za grafu i nove sam skinuo no problem je isti. Hvala unaprjed. Konfiguraciju imate na moj PC

pa HD 6770 i nije neka grafa s kojom možeš igrati GTA 4 ili Crysis 2 na High detaljima,probaj to malo smanjiti ako nisi već smanjivao,a sa ovim starijim igrama može biti da nisu u potpunosti kompatibilne sa Windows 7 pa dolazi do problema. U igrama može biti svakakvih problema,ali to što si napisao za filmove mi nije jasno. Ako ne uspiješ sam riješiti problem,odnesi komp tamo gdje si ga i kupio i daj njima da rješavaju,najbolji i najefikasniji način,ako budeš dirao po BIOS-u moguće je da nešto dodatno pokvariš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 12:35 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Problemi s Compom

Molim pomoć kod nastalog kvara. . .Jučer sam upalio comp i sve je radilo OK. Na jedanput (u toku rada) ekran ode u crno i po njemu  okomite crte. Restartam ga i podignu se windowsi ne slutim na nikakvu grešku .. i opet na jedanput zacrni se ekran s tim da su ovog puta crte u boji. Restartam comp ponovo i prije nego se startaju windowsi počinju se pojavljivati te crte u bojama , sve više i više i kako pomićem miš tako on vuće boje po ekranu.

Nakon toga startam ga u safe modu i stavim mu da provjeri i popravi greške na disku-restartam ga da provjera krene. Provjera diska je krenula i stala na pola i opet se pojavljuju one crte. Zagasim ga na silu ali sad ga više nemogu ni zapalit.

Na čemu je moguć kvar? Hvala. 

Comp je star 7 godina i radi na win XP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice