Problem

poruka: 3
|
čitano: 973
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem

Kupio sam novo racunalo i nikako s njim na zdravu granu. Naime igrao sam dead space 2 i odjednom plavi ekran smrti (nakon pola sata igre) .Nakon toga sam igrao opet ali igra se rusila na desktop nakon nekih sat vremena. I jos uz to sam bio na fejsu (znaci nikakvo opterecenje) i opet plavi ekran smrti. Temperatura graficke nije rasla preko 60-65 stupnjeva a proc je bio na nekih 40 stupnjeva. Citao sam na netu da mogu provjerit napajanje dal je slabo (a mislim da je) tako da vrtim 3dmark jer ga navodno  nebi mogao izvrtit. Izvrtio sam ga par puta na extrem i jednom se komp zaledio ali nakon sto sam ga skinuo s ups-a radio je ko sat. Sad me zanima u cemu je problem...dal u windowsima ili mozda napajanju ili pak grafickoj.... :( Ako je napajanje ,zamolio bi ljude u ducanu dal ga mogu zamjenit za nes jace...

Konfa:

Cpu intel core i5 2400

mb asrock h67 m-ge

kingmax 2gb 1333 mhz 2x

hdd wd 500 gb 

kuciste frontier shield extra midi

napajanje raptoxx profesional 600w 2.0

vga saphire hd6870 1gb

i uz to ups blaster vista 600 (neznam dal to moze bit problem)

Hvala {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 23:55 (DOKYY).

0 0 hvala 0
15 godina
Problem

citiram: "xtrem i jednom se komp zaledio ali nakon sto sam ga skinuo s ups-a radio je ko sat"

sam sebi si odgovorio xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Problem

Da ali zaboravio sam spomenuti da sam ga nakon toga vratio na ups i uspjesno je izvrtio bez problema 3-4 puta :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 23:14 (DOKYY).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice