Problem sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 1.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Imam jedan veliki problem. Imam jedno starije racunalo, pentium 3, 1000 MHZ, do neki dan je sve bilo u redu, i sada odjedanput nema zvuka. Instaliran je windows xp, probao sam reinstalaciju, trazio druge drivere, u BIOS-u isto pokusavao namjestavati, ali u device manager-u uopce mi vise niti ne prikuazuje, cak da ima i onaj zuti usklicnik. Jednostavno kao da ne postoji zvucna na maticnoj ploci. Znaci zvucna je intgrirana na maticnoj. Probao sam i da izvadim Bateriju. Ali nista ne ponaze. Sta bi moglo biti, ako nije riknula zvucna, na sto ja sumnjam. Nesto sam prckao u device managr-u, i pronaslo je, ali pokazuje da je iskljucena. I kao da je instalirana. i javlja mi gresku code10 (nesto kao audio controller is disconnected ili sl. ne mogu se sjetiti.). Vec se mucim 4 dana i nikako da pronadjem rjesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa zvukom

Vjerojatno je riknula zvucna,isto je i kod mog buraza sve instalirano kak treba ,al ne radi( obojica smo bili prisutni dok se zdimilo s kucista jer je on neke neonke spajal na to) mozda da kupis neku zvucnu jeftiniju.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Da ju nisi slučajno onemogućio kako u BIOS-u? Prtljanjem po IRQ adresama možda? Što se dogodi kad ideš na load setup defaults, da li OS onda nađe zvučnu? Vađenje baterije,Clear CMOS si rekao?

O kojem čipsetu se radi, jel to Via 4in1 driver?

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 8:31 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Pozz!

E ovako da ne otvaram novu temu, postavit cu ovdje pitanje. Dakle imam problem sa zvukom, instalirao sam windows xp 64bit  i skinuo sam drivere za zvucnu sa oficielne stranice(za win xp 64bit) ali opet ne radi.

U toku instalacije izbaci ovo

ARSENAL
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 23:21 (anel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice