Problem sa zvukom nakon reinstalacije OS-a

poruka: 7
|
čitano: 1.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Imam jedan neobičan problem. Naime, reinstalirao sam prijatelju OS, konkretno Windows 7. Prije toga je isto bio W7 na računalu. Problem je slijedeći; nema zvuka, driveri su uredno instalirani, a i sami Windowsi kažu da je sa zvukom sve u redu.

Kad uključimo slušalice ili zvučnike, zvuka nema, dok zvučnik u trayu signalizira kako se zvuk reproducira. Ponekad, na par minuta je znala proraditi jedna slušalica, dok druga nije radila, nakon toga opet nema zvuka.

Komponente su slijedeće:

CPU: AMD Athlon x4 645

RAM: 4B DDR3

MBO: Asrock M3A UCC

GPU: HD 5670

Sumnjivo mi je da je do hardware-a jer je prije reinstalacije sve bilo u najboljem redu.

Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirao si x64 bit windowse?

Probaj reinstalirati drivere S ovog linka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa zvukom nakon reinstalacije OS-a
Bellatrix kaže...

Instalirao si x64 bit windowse?

Probaj reinstalirati drivere S ovog linka

Da, 64 bitni, ali zaboravio sam napomenuti. Već sam reinstalirao drivere, bezuspješno.

14 godina
neaktivan

probaj druge slušalice koje sigurno rade, ili te što prave problem probaj na drugom računaru

ako nije do slušalica i već predhodno kažeš nije do drivera, onda ti je izgorio izlaz..

P.S. ako slučajno u taj komp budeš stavljao drugu zvučnu karticu da vidiš radi li preko nje, nemoj zaboraviti da moraš u biosu disejblovati zvučnu na matičnoj  

sretno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Probao sam vise slusalice i zvucnika, ali nista i dalje. Izlaz nije izgorio kad je na trenutke jedna slusalica znala proradit.
Vec sam frustriran od toga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Probao sam vise slusalice i zvucnika, ali nista i dalje. Izlaz nije izgorio kad je na trenutke jedna slusalica znala proradit.

ja i dalje mislim da je izgorio izlaz jer ne vidim drugo objašnjenje za to :S a to što je malo nekad proradio na nekoliko sekundi to je ono "malo života" što mu je još ostalo

Preporuka : ako možeš ikako naći od koga drugu zvučnu da probas..

P.S. ne znam kakvo ti je kuciste ali ako imas naprijed isto zvučne izlaze probaj sa njima.. ako ne onda nabavi zvučnu kartu pa probaj jer ja mislim da je otišao zvučni čip

jedno pitanje, koji si OS imao prije a koji imaš sad ?

14 godina
Serafciger_ kaže...
Cordas kaže...

ja i dalje mislim da je izgorio izlaz jer ne vidim drugo objašnjenje za to :S a to što je malo nekad proradio na nekoliko sekundi to je ono "malo života" što mu je još ostalo

Preporuka : ako možeš ikako naći od koga drugu zvučnu da probas..

P.S. ne znam kakvo ti je kuciste ali ako imas naprijed isto zvučne izlaze probaj sa njima.. ako ne onda nabavi zvučnu kartu pa probaj jer ja mislim da je otišao zvučni čip

jedno pitanje, koji si OS imao prije a koji imaš sad ?

Napisao sam, Windows 7 i prije i poslije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice