Problem sa štekanjem

poruka: 8
|
čitano: 1.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa štekanjem

Pozz! znaci, problem je sljedeci: kad igram igrice, nije bitno jel su jace ili slabije, dok se zagrije komp nakon nekog vremena, ventilator se okrece onako nekom srednjom brzinom, i onda se naglo baci u max okretaje na par sekundi i tad mi igrica steka, i onda kad se smanji, ne steka.. al to se cesto dogada to prebacivanje okretaja ventilatora iz medium u max prilikom igranja.. znaci ne hladi cijelo vrijeme max nego nekom sredinom i onda se na par sekundi baci u max.. i u to vrijeme dok se vrti max brzinom stekaju igrice na 3 sekunde dok se ne vrati na medium brzinu.. u cem je problem?
inace mi se to nije dogadalo.. imam komp vec 3/4 godine stvarno je masina, i vecinom igram na ultra postavkama, samo me u zadnjih mjesec dana ovo muci.. prvih 10 min igranja je super dok se ne zagrije, poslije je koma

~BATMAN~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa štekanjem

Nemoj igrati na ultra postavkama...

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Problem sa štekanjem

Ili pogledaj postavke sto se tice hladjenja ili je red za ciscenje od prasine i novu pastu ili za novi cooler na grafickoj.

Kada se zagrije, hladjenje treba biti konstantno. Nema, gore, dolje.  Osim, ako ne pokrenes nesto bijesno, pa salta po virtualnoj memoriji, a onda zna 'usporiti' GPU, sto povlaci za sobom i usporavanje ventilatora na njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa štekanjem
Mogu igrati i na low postavkama i isto mi je
~BATMAN~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cistim od prasine svako malo.. kako mislis bijesno da salta po memoriji i uspori gpu? I koje postavke za hladenje?
~BATMAN~
14 godina
neaktivan
Ne krivo sam rekao.. kad se ugrije vrti skoro max.. i onda se smanji na dvije sekunde na pola i tad mi steka i opet kad se vrati u max i dobro je
~BATMAN~
16 godina
odjavljen
icoian5 kaže...
Cistim od prasine svako malo.. kako mislis bijesno da salta po memoriji i uspori gpu? I koje postavke za hladenje?

Ako je nesto uzasno zahtjevno pocne drndati po virtualnoj memoriji, tada se sve uspori, pa i sam GPU, a sa time i vrtnja ventilatora. Ne znam sto pokreces i na kojoj rezi...

Ovo tvoje mi lici vise na nesto zrelo za reinstall od nule. Smanjuje okretaje, jer misli da ne treba toliko hladiti. Zasto ? To je pitanje. Driveri, kompatibilnost ili lagano kartica odlazi u vjecna lovista...

14 godina
neaktivan
Drivere sam reinstalirao 3 puta i isto je.. inace prije sam te igrice igrao i nikad problema.. do prije koji tjedan.. grafa je xfx 7870 ghost edition.. moguce da ona odlazi.. naigrala se svega a i godine ju stigle..
~BATMAN~
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice