Problem sa spajanjem PC na LCD TV

poruka: 10
|
čitano: 4.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav svima...

danas sam kod šogora spajao LCD TV sa kompom preko HDMI-a,a sam komp je spojen sa svojim monitorom preko VGA kabla...

kada sam spojio sve je bilo OK dok se ja nisam našao pametan pa da još nešto prčkam po postavkama rezolucije i refresha i više ne radi...

kada spojim HDMI U grafičku monitor od kompa se ugasi i pojavi se ikona Out Of Range i još neke cake...slike nema ni na TV-u,ištekam HDMI slika se pojavi na monitoru i tako stalno...

stvarno nemam pojma šta bi više napravio a probao sam svašta i ne ide i ako netko ima kakav savjet bio bih mu zahvalan na pomoć...

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa spajanjem PC na LCD TV

drugar koji ti je operativni sistem

14 godina
neaktivan

windows 7 64bit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imao sam isti problem pokusaj da promijenis rezoluciju na pc na manju pa pokusaj i ja sam imao takav problem i tako sam ga rijesio

14 godina
neaktivan

probaću nešto sutra, hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da ti nije ukljucen Duplicate mod? Probaj promijeniti na Extended desktop. Ne bi smjelo to raditi takve probleme, ali moguce da ne radi kako treba pa je zato.
15 godina
neaktivan

znaci mozda pokusam spojit svoj pc (konfa pod moj pc) na lcd tv od 107? dali je moguce?  i ako je koje sve stvari trebaju.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kewin kaže...

znaci mozda pokusam spojit svoj pc (konfa pod moj pc) na lcd tv od 107? dali je moguce?  i ako je koje sve stvari trebaju.

Trebaš samo HDMI kabel ako ti ga televizija podržava, ili ako nema onda DVI kabel+kabel za prijenos zvuka, najčešće sa 3.5 jackom, ili kabel sa chinc jackovima

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 0:30 (formula1live).
14 godina
neaktivan

hello....novi sam na forumu pa sam slučajno izabrao tebe za pomoć. Pokusavam spojit lcd tv samsung sa pc-jem preko HDMI kabla. Problem je u tome što mi komp nece perpoznati TV a na tv-u piše nema signala. Kabel je nov i tv je ispravan. rijec je o radeon hd 5670. kako se problem moze rijesit?

Andrej
15 godina
neaktivan

Pozdrav,spojio sam lcd tv sony bravia kdl32v42xx sa kompom hdmi kablom(windows 7 x64)grafička nvidia geforce gt440,radi gledanja filmova,instalirao sam display fusion,sve funkcionira besprjekorno i preko fusion-a i bez njega,međutim kod restarta kompa početna slika kod podizanja sustava mi se pokazuje na tv-u sve do koraka "dobro došli"tada se slika prebaci na monitor kompa,stim da mi je kompov monitor postavljen kao glavni,a tv odpojen,to mi radi i sa display fusion i bez njega,kad odpojim hdmi sve je normalno.

Svaka pomoć u rješavanju problema je dobrodošla,hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice