Ovako,nedavno sam popravio kompjuter,tj. frend mi je popravljo (uber-geek,stvarno se kuži u to,ima malo više od 20 godina) kompjuter,u pitanju je bila grafička,on je zamijenio sa svojom (jako su slične grafičke,podjednake (znači jačina,nezz ja kak se to mjeri al ugl. te neke grafičke jačine su jednaki xD) i uglavnom nezz jel problem do toga,ja fino sebi stavim najbolji OS Ubuntu Linux i sve fino stavim ali problem je to što na monitoru slika stalno kao da se mrda,sad nezz jel to do monitora ili do čega,ali kao da je na nekom papiru a taj papir da se pomalo mrda,nemogu objasnit,samo se trese kao ljevo desno...pa bih volio da mi kažete dali je do monitora to ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nekada pomogne nesto od ovoga:
-probaj povecati refresh rate na monitoru
-probaj utaknuti kabl u drugi utikac na elektro mrezi ili na UPS
-mozda postoji nekakva interferecija sa drugim uredjaem koji je u blizini ili ustekan u produzni koji koristis
nekada pomogne nesto od ovoga:
-probaj povecati refresh rate na monitoru
-probaj utaknuti kabl u drugi utikac na elektro mrezi ili na UPS
-mozda postoji nekakva interferecija sa drugim uredjaem koji je u blizini ili ustekan u produzni koji koristis
imam star monitor i nešt sam stiso i kao slika nestala i vratila se,neznam ni šta sam stiso,nakon toga sam odaljio malo router,bio je 5cm od monitora,i sad sve radi....hvala..
Drago mi je da radi, pozdrav!